Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8742
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NonSubditos

• Последни мнения

• С този коментар си най-далеч. Но интуицията ти продължава да работи и отдалечавайки се от действителните събития, се приближаваш към истината.   Само за справка, не казах, че се е върнала заради протести, въпреки, че е участвала в такива и затова има проблеми с властите и на мерника на полицията. Казах, че персонажа ѝ е включен в сериала, за да покаже и тази страна на осемдесетте.   Иначе се връща да се види с гаджето си, който също е активист.   От самото начало казвам, че този сериал трябва да се гледа, а не да се търси логика в него.   Търсенето на логика е това, което те отдалечи приближавайки те.   Освен това най-после се хвана на евтините номера на сценаристите. В първа серия ти е показано, че този човек е пропаднал пияница и е невъзможно да убие някой. Това най-много ме дразнеше на първо гледане. Тикат ни го поне до момента, когато зрителите вече окончателно са им запалили телефоните, та вкарват малко по-свеж поглед с още персонажи, които също ни показаха за кратко в първа серия.   Да унищожиш живота си, защото се чувстваш виновен за брат си, няма вариант да го разбера. Ти казваш, че разбираш това поведение. Ако си толкова слабохарактерен, как не си се обесил, още тогава, преди тридесет и пет години? Защо мъчиш околните с глупостта си? А до момента, който ще настъпи, таткото го дават самоотвержен, честен, отдаден. Как се срива така?   Последния абзац е нагледен пример до къде се стига, ако търсиш логика в случващото се.   И тази липса на мотив за убийство ме вбесява в корейските продукции. Убиваш хора ей така за спорта на случаен принцип. Психопат, психопат, но дори такива хора имат някаква мисъл в главата.
    • Не знам дали чухте новото парче на Джунхи "Supernova", но е много добро. На мен поне адски ми хареса. Та, промоциите около "Supernova" приключиха вече, Джунхи изпълни много готино песента в музикалните предавания, като започна от MCountdown на 14 август. Между другото, след това му представяне, той прави ТикТок лайв, към който се присъединиха и WOW, и Джижам, и тримата заедно коментираха именно първото представяне на "Supernova". Може да го видите тук. Ето го и самото него:   Music Core 16.08.25 Music Bank 22.08.25 Music Core 23.08.25 Inkigayo 24.08.25 ENA Kpop 25.08.25   Трябва да отбележа, че и доста танцови предизвикателства направи със "Supernova". Представи се добре по време на промоциите на сингъла. От тук нататък Джунхи продължава напред. А именно, на 12 септември ще излезе първият му мини албум "The First Day & Night". Вчера, пети септември, той проведе фен среща като промоция за първият му албум, на която присъстващите фенове чуха всички парчета от новият албум, но информация около тях няма как да изтече предварително. Е, освен, че има песен OT5 A.C.E. Супер. А най-готиното е, че както се очакваше А.С.Е се събраха на тази фен среща. Е, не всички, всъщност Бьонгкуан не е присъствал, но дори и само четиримата са успели да зарадват феновете. Отзивите са добри.       От днес вече започнаха да излизат и тийзър снимките към предстоящият албум. А на нас ни остава да чакаме, то до 12-ти не остана много.      
    • И тази серия беше добре  
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...