Горният коментар ме подсети, че не сме написали какво реши съда по случая на NewJeans.
Кратко обобщение в материали в The Korea Hearld от 17.06 и MBWW от 28.07, или още по-накратко:
- През март Централният окръжен съд на Сеул уважи искането на ADOR и забрани на членовете на групата да действат без решение/одобрение от ръководството на агенцията.
- NJZ подадоха възражение, което Окръжния съд отхвърли през април.
- NJZ подадоха ново възражение вече до Висшия съд, който също подкрепи предишното решение в полза на ADOR.
- Междувременно Централният окръжен съд в Сеул одобри също така и искането на ADOR за непряко принудително изпълнение срещу NewJeans, като постанови, че всеки член трябва да плати 1 млрд. уона (733 729 долара) за всяка развлекателна дейност, проведена без съгласието на ADOR.
- До 24.06 беше срокът в който групата да обжалва това решение, но не го направиха.
На 14.08 се проведе първа среща за медиация между двете страни, която не доведе до решение. Втора дата за медиация е насрочена за 11.09 и ако отново няма решение, то Съдът ще се произнесе на 30.10.2025 г.
Междувременно на 20.08 HYBE обявиха нов изп. директор на ADOR - Lee Do-kyong, изт. MBWW.
Кожата на И Джун Хьок също имаше този ефект. Нали корейците са по хидратацията.
Колкото до възрастта, не ми се стори да е много по-възрастна. Иначе актьорите имат 2 години разлика.
В сериала не знам как се движат възрастово. Още не съм стигнала до тази развръзка. В живота знам, че тя има връзка с 10 години по-млад музикант, ако още са заедно всъщност.
А в One Spring Night, където участва пак беше зададена темата със самотния баща, изигран от Чонг Хе Ин.
Онзи сериал май преко сили издържах серия и половина. Беше си зле от всякъде.
Относно гримасите, предполгам, че са някаква запазена марка, за да се отличи на фона на другите десет хиляди актриси, които изглеждат точно като нея.
Не ти се е сторило, наистина е по-възрастна с 5-10 години. Това е една от оригиналните идеи на сериала. Успялата жена да се сдобие със съвършеното гадже. Този път за по-различно бяха решили да го направят самотен татко, което за корейщина си е революция, но виждаме почти всяка неделя в американските романтики.
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.