Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NonSubditos

• Последни мнения

• Изпълнението на "XOXZ" от днешния Music Core, където спечелиха и 1-во място. Честито!        Енкора след победата.  клик на снимката     Лиз гостува в канала на известната хореографка Кани. Много са забавни двете, гледайте го, ако имате време. клик на снимката     Рей и Лиз участваха в сегмента на Dingo Music CITYPOP CAR LIVE, където изпълниха "Off The Road" и "XOXZ".     Отново Лиз, но този път с Ису участваха в предаването на певицата Younha "Would You Record" в канала M2. клик на снимката     X-пост с линкове към отделните им изпълнения.  
    • Драконке, заставам зад всяка дума, която някога съм казвал. Ако кажа нещо, а не го мисля, просто не съм мъж.   В случая въпреки, че съм противник на мръсния език, смятам точно този израз за неизбежен. Учуден съм, че никой не е забелязал това бедствие за цели две години.   Между другото изгледах вече девет минути и тридесет и шест секунди (до момента, когато дойдоха в съвремието) и този път ми хареса, какво видях до тук. Демоните са точно такива, каквито са описани. Само ми е съмнителна легендата от началото. Чувал съм такова нещо, подобно, но от сатанисти. Много ме съмнява траките да са имали подобна легенда. Може да се провери де, но не мисля, че си струва.   С други думи, ако модераторите решат да изтрият коментара ми (ЦЕЛИЯ, а не части от него), то ще се съглася, защото е нарушение на добрия тон. Ако изтрият само части от него, това е цензура и е неприемливо.   Ако ми наложат нахранване с банан, също ще го приема. Ще е заслужено.   Но няма да се откажа от думите си. Приемам въпроса много сериозно.
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...