Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8742
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    ishtar

• Последни мнения

• @GFotaku e от хората, за чието съществуване научих преди да обърна внимание на ES. Имах си вкъщи момчета в пубертета и трябваше да си намеря приказка с тях. Открих, че такъв общ интерес може да бъде animе, защото и аз като дете съм гледал доста. @GFotaku превеждаше едни от най-стойностните заглавия, които съм виждал и ми беше подарила безкрайни часове във вълшебна обстановка, приятно изкарани отвъд сивата реалност.   Поради този спомен сърцето ми се стопля и не мога, макар със закъснение да не се включа към благопожеланията, да отроня една сълза за жбох и времената, когато момчетата ми не стърчаха над мен да ме гледат от високо.   Затова много щастлива мигове, по сто на това дето е дарила на нас и което ще стигне за няколко живота! Да не повтарям Мони, но няма как да пропусна пожеланията за едно бъдеще, светло като пролетен лъч на раждащото се слънце и постигане на копнежите, заобиколена от великолепни хора!   Последното го желая и на всички нас. Всеки има нужда от топлота около себе си.   Честито!   п.п. @Candykiller08 с тези твои пожелания ни засрамваш всичките, но е хубаво, че ги има. Пожелавам и на теб един чудесен ден, който да следва още един и още един и така до безкрай.   п.п.п. Мислех да пиша понеделник, но навреме се сетих, че тази, работна седмица по изключение не започна в понеделник.
    • Благодаря, @Ilqnski. Прослушах я, не е моята музика, но е интересна. Ето нещо от мене, по което си ''падам'' MAMAMOO - HIP  
    • ATEEZ също така привлякоха вниманието и в японската модна индустрия. Групата бе избрана за рекламен модел на японската модна марка AVIREX, която наскоро отпразнува своята 50-та годишнина и ще пусне на пазара съвместен продукт. Освен това, Хонгджунг и Сонгхва бяха избрани за модели на японската марка очила The Silent Soul. За да отпразнуват сътрудничеството с двамата, марката организира събитие, на което 300 души, избрани през томбола, ще присъстват на събитие за подписване с фенове, ако закупят продукти до 21-ви. И както вече споменах, ATEEZ ще издадат нова пълнометражен японски албум, като предният им излезе преди 4 години и шест месеца. "Ashes to Light" ще излезе на 17 септември. В този ден, групата ще проведе среща с местни фенове. Новият албум ще съдържа девет парчета, включително пет нови, заглавната песен "Ash", 12 Mignight", "Tippy Toes", Face" и "Crescendo".    
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...