Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8881
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Magis Tv

• Последни мнения

• Преди няколко дни случайно попаднах на драмата и ми се стори интересна. Гледа се доста бързо или поне при мен така протече. Отново имаме типичните клишета, богато момче (президентски син) и бедно селско момиче. Романса е малко мъчителен и края лично мен леко ме изненада.  Буквално всичко се извърта на 360° градуса в последните епизоди, което е супер нелепо. Безсмислици на поразия има, но въпреки това задържаше вниманието ми и ми беше забавно. Актьорската игра на всички ми хареса. Изненадана съм от Мин ки, имах чувството, че гледам друг човек просто. Тук имаше повече живец, не знам как да го обясня, емоциите му се усещаха. Гледала съм няколко от по-новите му драми и образите му все бяха някак кухи. Като цяло съм със смесени чувства. Колебая се в крайната оценка, но май ще е 6/10. И да добавя само една !Бележка!  Не искам да упреквам никого, напротив много съм благодарна за превода, но все пак имаше доста грешки в правописа на субтитрите и не говоря за пунктуационни знаци. 
    • Е това не ми вдъхва никакво доверие, особено си избора на главна актриса.....
    • Хубава драмичка! Макар да е по-добре да беше трийсетина епизода, но нищо. Прекалено феминистко поведение имаха двете сестри, особено малката, на моменти това сякаш ме изваждаше от атмосферата на миналото. Ама са големи красавици, де, тези двете! А Юнин беше страхотен! Много добре игра и изглежда отлично отлично на екрана особено с тези костюми. Беше приятно да гледаш всички герои с толкова красиви дрехи, толкова различни, че даже и броните им бяха впечатляващи! На главния злодей все не ми вървеше да е толкова лош, особено с това миловидно красивичко лице. А краят (след края) ме изненада и то много приятно! 
  • Културни прояви

• Създай нов...