Кожата на И Джун Хьок също имаше този ефект. Нали корейците са по хидратацията.
Колкото до възрастта, не ми се стори да е много по-възрастна. Иначе актьорите имат 2 години разлика.
В сериала не знам как се движат възрастово. Още не съм стигнала до тази развръзка. В живота знам, че тя има връзка с 10 години по-млад музикант, ако още са заедно всъщност.
А в One Spring Night, където участва пак беше зададена темата със самотния баща, изигран от Чонг Хе Ин.
Онзи сериал май преко сили издържах серия и половина. Беше си зле от всякъде.
Относно гримасите, предполгам, че са някаква запазена марка, за да се отличи на фона на другите десет хиляди актриси, които изглеждат точно като нея.
Не ти се е сторило, наистина е по-възрастна с 5-10 години. Това е една от оригиналните идеи на сериала. Успялата жена да се сдобие със съвършеното гадже. Този път за по-различно бяха решили да го направят самотен татко, което за корейщина си е революция, но виждаме почти всяка неделя в американските романтики.
Тук дрехите бяха добре, че в други сериали направооооо...
В тази актриса ме дразни едно подсмиване насила, което правеше много в сериала с батко ти Хьон Бин - Hyde, Jekyll, Me (2015), където беше циркаджийка (всъщност управляваше цирк) и с това подсмиване и хъмкане ми стана адски противна, добре, че в тоя сериал не са й позволили да го прави често. Хванах я веднъж-дваж. Също някак ми стоеше по-възрастна от него. Не ми допадна и че през целия сериал лицето й бе мазно и лъскаво (вероятно реклама на някакви кремове, но ме хващаше гнус като да й капеше мас )
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.