Искам да благодаря на @ukio и @КойТой3 че възобновихте темата към филма
Уникален филм ! Уникални музикални произведения ! Уникална любовна история !
Много рядко попадам на подобни филми/сериали,които да те грабнат с тази по-стара визия,но пък изтънчени и някак плавно-преливащи през целия сюжет.
Нищо излишно,и те държи в очакване да проследиш всеки миг и сцена.
Насочих се към този филм от интерес,защото съм гледал преди доста години друг филм с участието на Jay Chou и Anthony Wong,а именно Initial D.Тук обаче... просто ме разбиха.Отново имаха тази страхотна "бащина" химия,с отлично нетипична връзка баща-син.Много харесах закачливия сериозно-забавен характер на Anthony Wong и леко отвеяния,но съсредоточен поглед на Jay Chou. (хаха знам,знам... как отвеян,пък съсредоточен...Който го е гледал ще ме разбере)
Gwei Lun Mei също беше много приятна,закачлива но и романтична без тази натрапчивост,която сме свикнали да гледаме в съвременните филми.
Края беше загатващ,отворен,но и завършен към историята.Въпреки това оставя една лека въпросителна в ума Рядкост е да видиш такъв красив край.
Благодаря за превода
п.с. Ако някой знае за друг подобен вид филми,да се чувства поканен с предложения. Чакам на лични,или тук
Даааа, а защо няма питане или респективно гласуване: Коя женска К-поп група бихте искали да видите на живо в България. Все пак има и мъже в този форум! Искаме момичешки групи!