Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9004
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    vera alan

• Последни мнения

• Преди малко отговарях на един въпрос за проблеми за бавно зареждане на форума и по любимото ми радио пуснаха една песничка по повода. Смешното е, че лампата се сочеше като решение на проблема. А той е по-голям, с гигантски размери от всякога и всъщност това, за което ще кажа е най-малката част от него.   И така представям ви „официалния“ химн на w95, сега толкова време по-късно е същото:   FUGEES — Killing Me Softly   Със седемстотин, седемдесет и осем милиона гледания само на това качване, няма начин да не сте чували за него, дори да не сте били родени.     п.п. Много моля, ако някой поне малко ме уважава да не ми връща поздрав със „Start me up“. Ще полудея.
    • Честит 21 рожден ден на най - малкия член на групата, Антон. Вече е пълнолетен дори в САЩ. Да продължава да израства все така и да не спираме да виждаме усмивката му по големите световни сцени.  Кратък поглед над участието им на Lollapalooza Chilie клик И с малко закъснение от два дни - имаме още един рожденик Eunseok. С пожелание да не спира да прави нещата по своя уникален начин.       Рядката възможност да се види фен камера на Eunseok Honestly oт 2026 RIIZE CONCERT TOUR [RIIZING LOUD] FINALE IN SEOUL от 06.03.2026г.клик   
    • Преди осем дни го докладвах, но досега няма много развитие, поне видимо. Последните няколко дни работеше малко по-добре и реших, че някой е човъркал.   Иначе преди дни ме питаха на лични и отговорих това:     Относно другия ти проблем, не е виновна форумната система. Темите, в които има вградени клипчета от тубата зареждат бавно, защото напоследък азбучната истина действа прекалено хищнически (не, че някога след единадесета е било друго), затова поведението им забавя зареждането на страниците.   Изход? Например LibRedirect      
  • Създай нов...