Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8999
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Андриана

• Последни мнения

• На същото мнение съм! Разкошен серал! Жалко за тези, които сценаристите не могат да ги изненадат с нищо! Това, вероятно може да се случи само във фентъзи жанра  
    • Yumi's Cells Season 3 (유미의 세포들 시즌3) Страна: Южна Корея Също така известен като: Yumiui Sepodeul     По webcomic на: Lee Dong Gun "Yumi's Cells” Период на излъчване: 2026 – Април –13 до 2026 – Май – 04 Време на излъчване: Понеделник – Вторник 20:50 Жанр: Комедия, Романтичен Канал: tvN, TVING Епизоди: 8 Режисьор: Lee Sang Yeob (Familiar Wife, Shopping King Louie) Сценарист: Lee Dong Gun (webcomic), Song Jae Jung ( “Memories of the Alhambra”), Kim Yoon Joo (“Find Me in Your Memory”), Kim Kyung Ran Субтитри:    Участват:     Kim Go Eun като Yu Mi Kim Jae Won като Shin Soon Rok Jun Suk Ho като Ahn Dae Young Daniel Choi като Kim Ju Ho Cho Hye Jung като Baek Na Hee Mi Ram като Kang Yi Da Park Se In като PD Jang Sung Ji Ru като Kim Man Sik Lee Yoo Bi като Lee Ruby   Резюме: Yu Mi сбъдва мечтата си да стане писател. Сега тя е писателка-звезда, но дните и стават скучни и монотонни. Един ден я сполетява непредвидим романс. Тя се чувства развълнувана, след като Shin Soon Rok навлиза в живота и, сякаш се е случил неочакван инцидент. Романтиката изправя на крака спокойното село на нейните клетки...   Линк към Сезон 1      Епизод 1- 13 Април 2026г.   
    • Ивко пич, явно не си ми чел мненията. През цялото време писах за сериала, докато обсъждахме кой е по-по-най-големия красавец. Специано за теб ще повторя, но не знам има ли смисъл. След като не си прочел нито едно от предишните, вероятно и на това няма да обърнеш внимание.   Сериала е romcom.     Този сериал е фантастичен, а не фентъзи.   Но всъщност фантастиката не е толкова много и горе-долу приключват с нея преди средата. Единственото е, че вече съществува невронна връзка. Не е и съвсем фантастично, доколкото е нещо вече в изпитания от много години.   @Talasuncho или коя нагоре каза, че повдигало върпроси за избора между виртуалното и реалното.     Жанра е: Любов на работното място. Ако си падаш по секретарката Ким, ще харесаш и това.   Всеки от персонажите се справя със самотата по свой начин, макар в края да се оказва, че почти никой не се е справил. Изобщо то край като цяло няма и могат спокойно да направят продължение, което обаче не бих гледал.     Това е горе-долу всичко, което може да се каже за сериала без да се издава сюжета му. В неговия случай не е и особено важно сюжета да не се издава, защото няма някакви особени изненади освен горчивата липса на завършек, което рязко го срина в класацията ми иначе щеше да е около върха.   Сериала е динамичен, интересен и се гледа на един дъх за почитателите на подобни продукции.   Приятно гледане!  
  • Създай нов...