-
Кой е онлайн 9 Потребители, 0 Анонимни, 198 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
До края на месеца новата компания на Кьонгсу са отворили възможност за набиране на 3-то поколение членове в официалния му фенклуб. Слоганът е "Свежо. Просто. Честно." , а концепцията е описана така: "... Чрез „DOH'S RECIPE“ той представя различни аспекти от себе си като готвач, професия, позната както на феновете, така и на публиката, и като фермер, което е била детската му мечта." Мнооого е сладък. клик на снимката През изминалия уикенд Чен имаше концерт в Макао, част от турнето му "ARCADIA". качи и кратичък рекап на представление. В канала си публикува видео, заснето в съблекалнята преди концерта му в Джакарта. За съжаление няма английски субтитри, трябва да разчитаме на автоматичен превод и доколкото разбирам се занимава да си драска снимки... клик на снимката Не разбирам що за съдържание качват. Освен епизодите с "Кафенето на Чен", където говори с хора, нищо друго няма тема или поне някакво вложено старание. Честно казано, бие ми на "давай да даваме". Наскоро Бекхьон публикува нещо подобно - видео в което си играеше с приложение в съблекалнята, сега Чен, а Шиумин, който не се появява с месеци качи някакъв детински ТикТик, който... предизвиква възторг в много малко хора. клик на снимката Всъщност предишните два пъти в които чухме името на Минсок не бяха по особено приятни поводи, затова ги спестявах да ги споменавам, но мисля, че е време да се вземат в ръце. Скоро ще видим как ще продължат занапред, след като на 19.03 стартира втората и по-съществена част на делото SM срещу CBX. -
От kandala · Отговорено
EXO, EXO, ах EXO. За любителите на суровите вокали, пуснаха видео от звукозаписното студио. Как за създали "I'm Home". Това е и първия път в който виждаме Лей да записва с групата. клик на снимката Видео за "Back It Up". клик на снимката Записа на заглавната песен, "Crown". Чаньол и Сухо са се записали в опит да си купят билети за концерта, малко fan experience, така да се каже. Ами не успяха, но поне видяха каква е мъка за феновете. "쉬운데? | EXO PLANET #6 - EXhOrizon in SEOUL TICKETING" клик на снимката "EXO LADDER SEASON 5" започна, излъчиха се вече два от общо шестте епизода на сезона. Може да се гледат всяка сряда в някои платени платформи като KOCOWA например, както безплатно в приложението на MNET, седмица по-късно се излъчват безплатно в You Tube канала SMTOWN Friends. Ето епизод 1 в споменатия канал, качен миналата седмица, тази сряда ще качат 2-ри. А тази снимка просто ми е супер сладурска. Като подгрявка за старта на турнето качиха кратичко видео за фен-срещата през декември. "2025 EXO FANMEETING 'EXO’verse' Recap Video" Днес излезе информация, че първият концерт - всъщност третия ден на "EXO PLANET #6 – EXhOrizon" ще се стримва по Weverse и Beyond Live. Някак се надявах на тридневен фест, но каквото такова. Все пак по-важното е, че се пада на специална дата - 12.04, което е и рожденият ден на Сехун. Със сигурност ще си струва. -
От k-drama-monk · Отговорено
Изгледах го благодарение на @Doni, който вдигна темата и така научих за него. Снощи вече бяха налични всички 12 серии. Трудно ми е да преценя човек ли го е превеждал, но поне, ако не е, то е старателно редактирано и липсва почти всичко неуместно. Ако пък е човек, то е такъв, който не е съвсем добре запознат с корейските сериали, но от това не се е получило лош превод, а напротив, добър е. ~~~~ Няма пълна радост. Миналата седмица гледах „Boyfriend on demand“ (Гадже по заявка), който беше десет серии, а аз исках 12, защото липсваше заключителна част и сносен край. Край нямаше. Тук беше обратното. Това беше сериал с 12 серии, от които две излишни и въпреки определено хвърлените грижи за заключение в последните две серии, такова почти нямаше. Останаха много въпроси. Освен това точно в края на десета серия, която с повечко късмет можеше да е по-добър финал от действителния, се случи събитие, което лично мен ме опечали. Ясно е, че това е сериал на католическото лоби в РКорея и много искаха да си задаваме въпроси от типа: Лош човек може ли да стане добър? Добър човек може ли да стигне дъното? Ами прошката? И още много въпроси от този вид. В края на десета серия корейската душа не издържа тези напъни и двамата персонажи около, които се въртяха тези въпроси през цялото време, сътвориха, каквото сътвориха. В следващата серия решиха, че белята вече е свършена и като ще е гарга да е рошава. Обясниха ни необяснимия феномен в „лентата“ по най-скучния и единствено възможен начин. Нов сблъсък с реалността. А уж пишат в началото на всяка серия, че нищо от това дето гледаме, не е истина. Дванадесета серия беше под надслов: Възмездието! Така де, стигнахме до тук да видим и това. Но нещата ги оставиха в толкова разкрачено положение, че спокойно могат да напишат още 12 серии продължение. И за да е симптоматиката пълна, последните пет минути имаше необясним двугодишен скок във времето, който, както е ясно, освен напълно ненужен, не донесе нищо, освен да си помечтаем, че спрямо нови технологии са съживили второстепенен персонаж. Другото си беше, каквото е оставено преди това, че и по-назад от него, а най-често напълно необяснено. ~~~~ Сериала е хубав и няма проблем. По-скоро мъжки, за женско сърце има нещо от нещо, но са си измишльотини като за непораснали момчета, така, че една жена по-скоро не би го одобрила като цяло, въпреки, че сюжетно няма особени проблеми, интересен е. Моето мрънкане не е много честно и идва от това, че все ми се иска корейците да се надскочат, а те рядко го правят. Тук от самото начало имаше чеболия. Аз я ненавиждам, но специално тук чеболията разваляше иначе не лоша криминална история. За първи път в живота си използвам словата „не лоша криминална история“, когато говоря за корейска продукция. Обикновено са пълен смях. Тук можеше да не е смях и почти не беше, но този страх да излязат от релсите на чеболията, почти доведе до провал, макар като цяло да не съжалявам за нито една изгледана секунда. Имаше преди две години един сериал „Гаджето ми е Купидон“. С това име плачеше да е романтична комедия, но в крайна сметка беше психотрилър, особено психо и почти без трилър. Този плачеше да е криминална комедия, но не им стигна смелост и си беше стандартна, корейска драма, като изключим глупотевините за нови технологии, които на момчетата много ни допадат, а момичетата биха сметнали за отблъскващи. ~~~~ Въпреки всичко, което наразправях, сценариста/тите всъщност доста се е старал/а/и. Аха-аха и можеше да стане не плосък, а направо легендарен сериал. В крайна сметка не стана прекалено плосък, размина се с гениалността, но все пак интригуващ сериал, които би било загуба, ако мъж не го гледа. Ако има дама до него и тя може би го изтърпяла и дори харесала, ако не го гледа съвсем съсредоточено, защото все пак играчките за момченца не са много, но ги има, а тук-там са и поразредени с момичешки неща, но само толкова, колкото момченцата да не ги забележат, че са там. ~~~~ Добър и почти балансиран сериал.
-