Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8994
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Златина Янева

• Последни мнения

• Включвам се с позитивна нагласа този път. Доста се борих със себе си да гледам тази драма, защото  не харесвам Джун Юл по причини, а И Су Хьок не мога да го търпя, но не съжалявам. Беше приятна, е съответно имаше доста трески за дялане, сюжета не е перфектен има и глупави и безсмислени неща, но ставаше. Хареса ми акцента върху суеверията и шаманизма, все пак те играят доста голяма роля в Корея. Да, беше прекалена манията на главната героиня, но до някаква степен имаше право. Относно облеклото ѝ съм напълно съгласна с всички по-горе. През цялото време погледа ми се спираше над дънките ѝ с рокли, или роклята с престилка и си казвах, защо за бога, та тя има хубава фигура, краката ли ѝ крият, мода ли е това и аз не го разбирам, дразнеше ме, но го изтърпях. 7/10 от мен!     
    • Сериала е отврат. Един много слаб сериал който учудващо за корейски исторически сериал. Реално сценария е много зле и някак си актьорите и играта им на моменти изглежда жалка. Режисьора и той е леко мързелив отделно, че е допуснал такъв сценарий е за наказание. Скучен и разхвърлян сюжет. Реално прескача от сцена в сцена на моменти без обяснение и плавност. Лично мое мнение не препоръчвам.
    • Присетих се сега за него и честно да ви кажа, още не мога да го приема. И кога мина времето, още малко и ще станат шест години. За мен любимата му роля е тази в Gokusen, даже мисля пак да изгледам сериала за да видя усмивката му там. Досега гледах разни клипове с него в Ютуб, затова ще споделя това, нека да не го забравяме.   
  • Създай нов...