Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8994
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Златина Янева

• Последни мнения

• Много са готини. И аз ги опознавам сега, като пиша за тях и да, страшно ги харесвам. Малко остана от това да вкарам по-старата информация, та продължавам. На 28 юни 2025 г Big Ocean обявиха подгрупата Big Ocean JJ, състояща се от членовете PJ и Jiseok, която ще дебютира на 9 юли с английски дигитален сингъл „Bucket Hat“.     По-горе съм го споменала, не знам защо съм избързала, уж гледам да карам подред нещата, но на 8 и 9 юли групата се изяви на Глобалната среща на върха за AI for Good, която се проведе в Женева. Там са изпълнили новата песен.   На 23 ноември Big Ocean пуснаха коледния сингъл „Red-dy Set Go!“. Той се води като първият им специален сингъл.     На 20 декември Big Ocean откриха прослушвания за четвърти член.
    • Хайде, Джи Драгън да не го намесваме. Точно за него да се твърди, че е без талант е възмутително    Струва ми се, че се измести фокуса и на тази тема с обичайните коментари кой бил грозен, извънземен, стар, не ставал, не заслужавал да се изплюеш върху него и пр. Дори няма нужда да ги изброявам, квалификациите са почти във всяка тема. Има разлика от това да се коментира актьорската игра на някого от това да се обижда външния вид и личността му. Ние сигурно сме "перфектни". 
    • @k-drama-monk, това ми е тийн обсесията  Няма проблем, не си първият, който не го харесва, свикнала съм  Само ще кажа, че му разпознавам гласът във всяка песен, в която го чуя , но за съжаление вече не го чувам в песни, които да ми харесат. Остарявам и не мога да разбера съвремнната музика, предполагам. От друга страна, човекът си има собствена марка соджу, възможно е това донякъде да е повлияло на обсесията ми въпреки, че още не съм го опитвала     
  • Създай нов...