Много са готини. И аз ги опознавам сега, като пиша за тях и да, страшно ги харесвам.
Малко остана от това да вкарам по-старата информация, та продължавам.
На 28 юни 2025 г Big Ocean обявиха подгрупата Big Ocean JJ, състояща се от членовете PJ и Jiseok, която ще дебютира на 9 юли с английски дигитален сингъл „Bucket Hat“.
По-горе съм го споменала, не знам защо съм избързала, уж гледам да карам подред нещата, но на 8 и 9 юли групата се изяви на Глобалната среща на върха за AI for Good, която се проведе в Женева. Там са изпълнили новата песен.
На 23 ноември Big Ocean пуснаха коледния сингъл „Red-dy Set Go!“. Той се води като първият им специален сингъл.
На 20 декември Big Ocean откриха прослушвания за четвърти член.
Хайде, Джи Драгън да не го намесваме. Точно за него да се твърди, че е без талант е възмутително
Струва ми се, че се измести фокуса и на тази тема с обичайните коментари кой бил грозен, извънземен, стар, не ставал, не заслужавал да се изплюеш върху него и пр. Дори няма нужда да ги изброявам, квалификациите са почти във всяка тема. Има разлика от това да се коментира актьорската игра на някого от това да се обижда външния вид и личността му. Ние сигурно сме "перфектни".
@k-drama-monk, това ми е тийн обсесията Няма проблем, не си първият, който не го харесва, свикнала съм Само ще кажа, че му разпознавам гласът във всяка песен, в която го чуя , но за съжаление вече не го чувам в песни, които да ми харесат. Остарявам и не мога да разбера съвремнната музика, предполагам. От друга страна, човекът си има собствена марка соджу, възможно е това донякъде да е повлияло на обсесията ми въпреки, че още не съм го опитвала