Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8990
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    dorapopova

• Последни мнения

• Обаче, не само двечките от горе се появиха на Седмицата на модата в Париж. Лиса, например днес присъства в Лувъра за модното шоу на Louis Vuitton есен-зима 2026-2027. Видео   И знаете ли какво ми излезе, малко е старо, не пак толкова, само от преди някой и друг месец. Лиса е била на корицата на Vogue Korea за декемврийския брой на списанието 2025.     Минавам на Джени, тя днес присъства на шоуто на CHANEL FW26. В първия момент като видях тоалета й си казах, какво е това, но сега честно казано, взе да ми допада. Видео    
    • Потвърдено е, че Джису ще присъства на червения килим на Международния сериен фестивал в Кан. Говори се, че там тя ще получи наградата "Madame Figaro Rising Star Award". Като ще влезе в историята като първата корейка спечелила такава награда. "Художественото пътуване на Джису, нейната способност да завладява нови творчески територии и нейната глобална аура я направиха идеалната носителка на наградата. Вече се очертава да бъде един от акцентите на този нов сезон".- Albin Lewi, художествен директор на Canneseries. Миналата седмица тя присъства на модното шоу Christian Dior Womenswear Ready To Wear есен/зима 2026-2027 в Париж. Много е красива, обаче. Видео     И като споменах, че е красива. Миналата седмица, на 6 март бе излъчен сериалът с нейно участие. Не съм го изгледала още, но от това, което видях, е не съм много очарована. Но, вижте тая снимка. Тук е много красива, спор няма. А, ето ви и едно кратко видео с екранният й партньор от "Boyfriend and Demand" по време на събитие с фенове.   Розе също се появи на Седмицата на модата в Париж, като присъства на модното шоу на Yves Saint Laurent WWW26. Хубава е Розе, ама как се облича...   
    • B.I ще започне службата си на 16 март, изпълнявайки военният си дълг. Той ще изпълни службата си като работник в обществена служба, след като завърши съответното основно обучение. Агенцията му също така помоли феновете да подкрепят изпълнителя по време на този нов епизод и да продължат да му изпращат вдъхновяващи съобщения, докато той изпълнява службата си. Да отива и да си почине там малко. Колкото и странно да звучи това. Последните няколко дни все ми излиза в ТикТок клипове как се е почувствал зле, явно по време на някой от концертите, които имаше в последно време. Милият.
  • Създай нов...