-
Кой е онлайн 14 Потребители, 2 Анонимни, 181 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Radiva11 · Отговорено
Никога не се влияя от негативни коментари! Рядко коментирам сериал, особено, ако не съм го изгледала целия! Романтика... Толкова красавци на едно място скоро не бях гледала (от Meteor garden насам). Забавен и разтоварващ. ти си прецени! -
От lazeto · Публикувано
Saigo no Kanteinin (最後の鑑定人) Страна: Япония Също така известен: Last Resort Investigator По новелата на: Iwai Keiya - "Saigo no Kanteinin" (最後の鑑定人) Период на излъчване: 2025– Юли – 09 до 2025 – Септември - 17 Време на излъчване: Сряда 22:00 Формат: Renzoku Жанр: Медицински, Мистерия Канал: Fuji TV Епизоди: 11 Режисьор: Mizuta Naruhide, Tanimura Masaki, Kiyoya Akiko Субтитри: Английски Участват: Domon Laboratory Fujiki Naohito като Domon Makoto (Forensic scientist) Shiraishi Mai като Takakura Shuko (Researcher) National Research Institute of Police Science (NRIPS) Matsuyuki Yasuko като Bito Hiroka (NRIPS's researcher) Kurihara Rui като Arashiyama Nobuyuki (Hiroka's assistant) Kanagawa Prefectural Police Nakazawa Motoki като Tomaru Yuto (Detective) Abe Ryohei като Miura Kotaro (Chief) Others Sakoda Takaya като Aida Naoki (Lawyer) Резюме: Самотен, необичаен криминалист и странен изследовател работят заедно и поемат трудни случаи, като използват научни подходи, базирани на следите от престъпленията… Свали -
От kandala · Отговорено
Най-странната новина с която се събуждаме напоследък. Е, може би на второ място след изцепките на Бом, но все пак си дойде шоково. Heesung напуска ENHYPEN и започва соло кариера в Belief. Ето и изявлението: "Здравейте, тук е BELIFT LAB. Бихме искали да изразим благодарността си към ENGENE за тяхната непоколебима подкрепа за ENHYPEN и да предоставим информация за бъдещите дейности на ENHYPEN. BELIFT LAB обмисляха дълго бъдещата посока и цели на ENHYPEN. Чрез задълбочени дискусии с всеки от членовете относно бъдещето, което си представят, и посоката на екипа, стана ясно, че Heeseung има своя собствена, различна музикална визия и ние решихме да я уважим. Поради това, Heeseung ще се раздели с ENHYPEN и ENHYPEN ще продължи официалните си дейности отсега нататък като шест-членна група. Трудно е да се предаде целият процес в такова кратко предизвестие, но това решение идва след дълбоко обсъждане. Разбираме, че тази новина е много трудна за разбиране и може да бъде приета със смесени реакции. Въпреки това се надяваме да разберете, че това решение е взето с мисъл за бъдещето на ENHYPEN и Heeseung. ENHYPEN остава ангажиран да споделя енергични изпълнения с ENGENE. Heeseung ще подготвя самостоятелен албум като изпълнител под егидата на BELIFT LAB. Молим ENGENE за продължаваща любов и подкрепа за ENHYPEN и Heeseung, докато те започват нова глава от своето пътуване. Благодарим!" Изт. Soompi Heesung качи в Weverse дълго ръкописно писмо до феновете: "Здравейте, тук е Heesung. Първо, предполагам, че много от ENGENE са били много изненадани да чуят новината и вероятно много от вас са любопитни за това внезапно съобщение. Ето защо исках да говоря директно с вас, ENGENE. Последните 6 години за мен бяха време, изпълнено с моменти, толкова завладяващи и ценни, че само думите не могат да ги изразят напълно. Благодарение на членовете, с които споделих безброй емоции, и на всички вас, ENGENE, които винаги сте запълвали всяко празно пространство, успях да направя една стъпка по една към мечти, които някога са ми се стрували недостижими. И това време ще остане един от най-бляскавите моменти в живота ми, които никога няма да забравя. Никога не искам да забравя тези моменти и искам да продължа да бъда човекът, който аплодира ENHYPEN повече от всеки друг. Докато споделях резултатите от работата си досега с компанията, прекарах дълго време в обсъждане и размишления с много хора за най-добрия начин да ви я представя [работата]. След дълго обмисляне взех важно решение - да следвам посоката, предложена от компанията, за да мога да се срещна с вас, ENGENE, в още по-добра форма. Както вие, ENGENE, знаете, продължих личните си проекти, като влагах много време в тях с надеждата един ден да ви ги покажа. Имаше толкова много неща, които исках да споделя, но също така не исках да поставям собствените си желания пред екипа. Знам за вашите притеснения и всички различни истории, които се разказват. Работя усилено, за да се подготвя, за да мога да се срещна отново с всички вас възможно най-скоро. Желанието да се върна при вас в още по-добра форма е по-искрено от всичко. Тъй като винаги сте давали безкрайна любов и обич на някой толкова несъвършен като мен, мога да разбера защо се чувствате шокирани и притеснени и това ме кара да съжалявам дълбоко. Мисля, че тези чувства възникват, защото сте ме обичали и грижили за мен. Ще запазя огромната любов, която ми давахте през цялото това време, гравирана в сърцето си и ще продължа напред като този човек. ENGENE! Благодаря ти и те обичам!" Да са живи и здрави. Харесвам групата, без да съм най-големият им фен, и се надявам нещата да се развият добре за всички. Чета реакциите на феновете и освен, че всички са много изненадани, започват да се надигат въпроси два от които доста често - съвсем наскоро имаха комбек, как никой нищо не показа/не видя и второ - защо сега, като през 2027 г. им изтича договора, защо не направи като Йонджун - соло в съвсем различен, "негов си стил" и да остане в групата до изтичане на договорните отношения? Ами и на мен ми е чудно, ама... каквото такова.
-