Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8988
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    valerina

• Последни мнения

• Включвам се и аз с положителен глас ! Много хубав сериал!Много ми харесаха главните(то няма и как иначе де ).Местата които показаха наистина бяха красиви. Go Youn Jung имам чувството че е станала още по-красива  За последно я гледах като главна роля в Alchemy of Souls Season 2: Light and Shadow. Kim Seon Ho... си е Kim Seon Ho  Готин както винаги.Грешка при него няма.Много ми допадна и идеята да вкарат и японска нотка и актьори,но определено си личеше разликата в играта и представянето.Доста красиви,но и доста различен подход имат. Не на последно място - винаги се радвам когато има и романтична развръзка при втора двойка покрай главните.Някак ми се допълва още повече картината     Препоръчвам ! Хубав романтичен,с тънка нишка хумор,и интересни драматични обстоятелства сериал.Грабва още от началото !   *Друго интересно освен мартеницата,е че в еп.3 16:26 отново показват за кратко нашенката Илияна,за която съм споменавал и в друг сериал.   @bealonenomore @snowmoon Може ли да подмените връзката на Playtube с Тази .Както и да добавите Телеграм - ЦЪК 
    • Много приятни 100 минути с тази спортна драма, вдъхновена от реални събития. Динамичен, адски забавен и със страхотни актьори. 
    • Гледам, че на доста хора не им е допаднал сериала, но лично аз харесвам този жанр и го изгледах с удоволствие. Естествено, някои неща са като на филм, но все пак... то си е филм.  Имаше слаби момент, но имаше и доста силни (особено, епизода с тръбопровода). Като цяло, пожелавам си, никога да не разбирам, как ще действат нашите институции в такъв момент, но за сериала, мога само да кажа, че ми хареса.
  • Създай нов...