Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8979
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    MarielaBN

• Последни мнения

• В 11-та серия на 27:47-мата минута има мартеница. Честита Баба Марта!
    • Wonbin си е като изписан, точно в стилистиката на SM.  Нали винаги се шегуват, че там са най - големите красавци на индустрията. Аз много пъти съм се чудела, какви скаути имат, та успяват да видят дори във все още малки деца толкова голям потенциал (да, знам и за пластичната намеса в тая красота, в Южна Корея сме все пак). Но и добре, че са изпратили някой да го посрещне, че тогава ми изглежда да е бил много отнесен и наивен и не се знае къде щеше да отиде. Щом въпреки, че не е бил сигурен, дали кастинга е истински е решил да отиде, имало голям шанс да го откраднат от някоя друга агенция.      Оо "Get a guitar", тази песен никога няма да ми омръзне, страхотно изпълнение както винаги.  Любимата ми Get a Guitar от ММА2023
    • Седмица мина от излизане на 'BOTH SIDES', NCT JNJM участваха в музикални предавания, в някои други, качиха танцова практика дори в две версии.  Класическата фиксирана камера, която обикновено ми е много по-приятна за гледане.   Имаме си и moving или динамична версия, както я наричам и този път, трябва да призная, че именно тя ми е по-забавна.     Няма да качвам участията им във всички предавания, но ето например как се представиха дебютно на 26.06 в M Coundown.     В канала на NCT качиха видео от заснемане на фотосесията и създаването на трейлъра. клик на снимката     Дуото гостува и на ZIP Десонг, а епизодът носи заглавието "[SUB] Вие идоли ли сте сега? Или сте луди? Вие сте идоли!! | Колекция еп.96 NCT JNJM", поне така го превежда Google и на мен ми звучи съвсем в духа на гостите.      ЮТА с първи АНИМЕ ОСТ. Ще изпълни песен за "Kamen Rider Zetts", втора част, каквото и да значи това. Коментар от Юта: "Когато за първи път чух за ролята, бях толкова щастлив. Помислих си: „Наистина ли?! Даа... Започвам соловата си кариера, вдъхновена от рока, през 2024 г., но също така съм член на групата NCT/NCT 127 от 2016 г. Историята на "Kamen Rider Zetts", в която герой получава колан за трансформация насън и спасява героинята, всъщност е свързана с концепцията на NCT. В сънищата се свързваме с приятелите си чрез музика, а когато се събудим, съчувстваме на тяхната болка и тревоги и ги преодоляваме с нашата музика. Така че понякога се чудех дали това е съдба! KENJI03 (авторът) ми предостави песен и ми даде много съвети по време на записа, което беше прекрасно преживяване. Надявам се, че моята тематична песен ще добави цвят към света на "Kamen Rider Zetts", за да можете да му се насладите напълно." Изт. AVEX    
  • Културни прояви

• Създай нов...