Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8971
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    StasVas

• Последни мнения

• Преведен Търсене - PlayTube.TV  Ако нещо не е позволено или неправилно Админ. да изтрие поста или да го коригира 
    • Този DeepSeek за три дни бележи значителен прогрес, узнавайки, какви са нуждите ми. Туко що ми каза:     А на предната серия вчера дори ми предложи име, което включваше името на сериала в себе си и почти го уцели.   Но открих, че има разлика в степента успеваемост според жанра. Когато се водят обикновени разговори, се справя близко до отлично. Тук-там превежда по-добре, от колкото аз бих превел. Има го и обратното.   Но сега гледам сериал посветен на компютърни игри и тук постиженията му драстично спадат. На моменти (когато са вътре в играта) много заприличва на Google Translate, както би го направил.
    • Neck Bowed in the Rain (雨の首ふり坂) Също така известен като: ame no kubi furizaka Страна: Япония Премиера: 21 Юли 2018 Времетраене: 92 мин. Жанр: Драма, Исторически Режисьор: Shunsaku Kawake Субтитри: Английски   Участват: Baijaku Nakamura като Genshichi Shirasuka Takahiro Miura като Manjiro Hashiba Shigeru Izumiya като Mohei Ren Osugi като Hanzo Yabutsuka Yuta Kanai като Hanzo Yabutsuka Sei Ashina като Ofumi Mantaro Koichi като Jingoro Gyoda   Резюме: Години след провалена схема, Genshichi търси отмъщение на Hikotaro, но е изправен пред предателство, принуждавайки го да търси изкупление, докато се бори с безмилостни врагове…     Свали с английски субтитри 
  • Културни прояви

• Създай нов...