Не можем им смогна. Ами те днес пак са взели трофея, в Inkigayo този път. По-късно, Sanghyeon e споделил на фенове: "След Wanna One, ние сме първите, които печелят на публична музикална емисия три пъти подред с дебютна песен, така че съм много щастлив".
Друго, около което днес много се шумеше. Във видео обаждане фен е попитал Leo следното: "Помоли Sangwon да дойде с теб. Ако беше казал: "Хьонг, не мисля, че ще мога да дойда", щеше ли Leo да отиде сам?
Отговорът му: Нямаше да отида.
Сещате се за какво става на въпрос, Leо е помолил Sangwon да отидат заедно на кастинг за Boys 2 Planet, за да имат шанса да дебютират заедно. Е, имат го. И то какъв. Те са най-бързата група от 5-то поколение, която спечели победи в трите най-големи музикални предавания, постигайки това за едва 13 дни от дебюта им.
И още нещо, покрай въпроса към Leo и отговора му, който трогна феновете, едно нещо ми се заби в акъла. Нещо, казано от фен: "Не забравяйте, че мотивацията на Leo в Boys 2 Planet беше Sangwon."
Ето и представянето им днес.
Току що го завърших , насладих му се изцяло , главният актьор го харесвам много , той е бих казала уникат - визия и характер , всъщност заради него го започнах , рядко гледам не преведени , но за този направих изключение . На мен клишетата ми харесаха , финала с танците на участващите беше много сладурски .
Изобщо чудесен романтичен сериал Заредена съм позитивно
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.