-
Кой е онлайн 4 Потребители, 1 Анонимен, 430 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От skofiild · Отговорено
Ах, мойто прелестното днес рожден ден има. Много си го харесвам Шотаро, още от NCT дните му. Жив и здрав да е. Вчера, случайно в Ютуб ми попадна новото им парче, на Riize, честно казано дори не знаех, че ще имат завръщане и се замислих. По едно време бях им обърнала внимание, изслушах песните им, запознах се с момчетата, Шотаро и Сънгчан ги познавам от NCT, готина група са, млада, пък и от SM, но дали защото дебютираха по времето в което бях по настрани от Кпоп и тъй като съм изтървала началото, а и не пиша в темата, някак си сякаш останах настрани от тях. И чак ми е едно такова, де да знам, тъпо някакво. Но, иначе изслушах песента им вчера, дори не беше качена още тук, хареса ми. Клипа ми допадна, особено там където гледат себе си зад стъклото. Раздвижен е клипа. Готини са момчетата. И знаете ли какво се замислих също вчера, дали някой ден Шотаро и Сънгчан пак няма да имат песен / песни с NCT. Би било интересно. -
От drama_girl · Отговорено
@dido100ако питаш мен и за убиване на времето не става, такава мъка ми беше от 7ми епизод нататък, до 11 палеца ми беше на бутона за превъртане. На пръв поглед звучи интересно - измамници, които крадат от лошите, нищо, че не е нещо ново. Какво гледаме обаче, една дълбоко травмирана жена, която ръководи едни безсмислени шоуто заедно с бодигарда си и Гу Хо, който даже не знам как бих определила, защото героят хич не бе развит. В началото действието е динамично, но само до там, после следват всякакви безсмислици. А финала, не знам дали да говоря за него, такова клише. Дори множеството актьори, които взеха епизодично участие не могат да оправят тази продукция. За да не излиза, че само хейтя, ще похваля кинематографията, която не беше никак зле. Сцените бяха хубаво пресъздадени и ефектите ми допаднаха, признавам си. Не знам как е оригинала, надявам се, че е по-добре. -
От MuryG · Отговорено
Въй...този коментар ще го снимам и ще го сложа в рамка @dido100изби рибата този път, а аз отивам да гледам Много красив Jang KiYong
-