Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8849
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    eli_doncheva

• Последни мнения

• Добре заснет сериал, добри бойни сцени, финалният епизод е изнервящо добър. Даже бих си пуснала и следващ сезон. Определено има хляб в сюжета с няколко малки забележки. Може да се прави паралел с squid games, но само заради фактът че е игра за оцеляване. Тук героите са със съвсем различна мотивация. Определено са подбрали добри актьори! Моето оплакване е тип “Защо дъжда е мокър?” На мен ми беше прекалено японско  Малко мудно тече действието в началото, пусках и спирах епизодите няколко пъти. Не успяха да ми въздействат емоционално, а имаше сърцераздирателни сцени.  Попринцип при японците първичната емоция е скрита под 10 пласта правила, порядки, чест, някакви измислени морали и тн, а аз не бях в настроение да бъда Dora the explorer и да търся скритите емоции. Със сигурност някой с дълбоко разбиране и приемане на японската култура ще оцени повече актьорската игра и емоционалните сцени.  А аз изглежда  е крайно време  да приема, че любовта ни с японците е невъзможна   и да се върна при първата ми любов корейците 
    • Ето тази е сладка! Гледал съм я в Our blooming youth - сладурка е, готина актриса!  
    • Епизод 6: "Легендата за амбицията" 720p и /не препоръчвам, има вградени корейски субтитри, само за хора с по-слаби компютри/ 1080р и /изберете по-доброто качество/
  • Създай нов...