Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8816
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Katia4826

• Последни мнения

• Мечката имала рожден ден и организирала купон по случая. - Всички сте добре дошли, носете каквито искате подаръци, НО НЕ ИСКАМ ЦВЕТЯ! Който донесе цвете, ще му го завра отзад! Заека, обаче, не чул заканата и пристигнал на партито с една кала. Хванала го мечката и му я "посадила в задния двор". Поревал заека, па почнал да се смее. - Ти откачи ли бе, що се смееш, като ревеше преди малко? - Ревах, щото ме заболя, ама като се сетя, че вълка иде с кактус..
    • Сутрин в препълнен автобус, млада жена говори по телефона: - Уф, Миче, пък да знаеш какво стана снощи... Нали щяхме да сме на банкет на фирмата, ама шефа го отложи за другата седмица... ми прибирам се вкъщи и гледам в антрето чуждо палто. Влизам значи тихичко, надниквам в спалнята и ужас, Миче, ужас! Моя серсемин натиснал някаква пачавра, представяш ли си! А, ми аз к`во да направя - отивам тихичко до кухнята, отварям шкафа, вадя... Оооо, Миче моята спирка, трябва да слизам. Хайде довечера в пет и половина, като се прибирам ще ти звънна да ти доразкажа! Вечерта, пет и половина. Въпросната дама се качва в автобуса и изпитва усещане за дежа-вю. Същите хора, на същите места като от сутринта. Тъкмо преди да се затворят вратите, в автобуса нахълтва някакъв мъж и пита: - К`во стана? Изпуснах ли нещо? Не ме гледай така, ами веднага се обаждай на Мичето!  .. .
    • Намерих за гледане онлайн филма Greenhouse (2023) Цъкк
  • Създай нов...