- 
Кой е онлайн 1 Потребител, 0 Анонимни, 48 Гости (Виж всички)
- 
Последни субтитри
- 

- 
Потребителска статистика
- 
	Подкрепа за форума
- 
	Последни мнения- 

От mell_moonie · Отговорено Много се радвам! Може и някоя друга година да ти препоръчам BL сериали. Но не е за всеки, особено за мъже. Коя е драмичката? Много я харесвам (от малкото хора тук) много е сладичка.
- 

От Candykiller08 · Отговорено Ако не си позволиш да изядеш един бонбон днес, след седмица да изядеш цяла торта. Това се нарича "ефекта на дебелата пеперуда".
- 

От Candykiller08 · Отговорено Филмът ми хареса, защото показва колко хора могат да станат алчни за пари и слава и как лесно забравят кое е важно в живота. Напрежението е постоянно и те държи на ръба през целия филм – точно това ме грабна. Хареса ми и как историята показва съвременното общество, където хората са готови на всичко за внимание и последователи. Сцените с напрежение те карат да се вживееш и да усещаш страха и стреса на героите. Филмът ме накара да се замисля и за това, че когато си активен онлайн, трябва да внимаваме с думите си и да се държим нормално. Не знаеш кой е отсреща и как ще реагира, а понякога хората могат да наранят другите, както се случва във филма. Към края бих препоръчала този филм на @Ilqnski защото съм сигурна, че ще ти хареса – напрежението, неочакваните обрати и динамиката на историята са точно по твоя стил. Определено ме впечатли и остави онова усещане за напрежение и адреналин, което търся във филмите, които гледам. Бих му дала 10/10

- 

(1).thumb.jpg.d6dd16edfd30df34d44cbd25c8434228.jpg) 

(2)(1).thumb.jpg.93d9b6810de22b8a43eadae7391e807c.jpg) 
	.thumb.jpg.d850404e625b588f6712c34ba0c73a55.jpg)