Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8815
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Sibelina

• Последни мнения

• Взе ми думите от устата. Мислех и аз да го оплюя  сценарият (че тоя сценарист ми загуби сумата и време) , но вече са ме преварили.  Какъв човек не би видял, че Дилраба е жена? - най-вероятно само китайски режисьор и китайски зрител! Тръгнал да търси отвлечената от търговци на роби принцеса по един горски път. С километри не се вижда  нищо друго освен една карета/каруца , но нашият я подминава като Ферари на магистрала без даже и да провери кой се мандахерца вътре и продължава да си търси, а принцесата даже и си подава главата от каретата и се опитва да го извика по име. Честно хора, какъв идиот трябва да си? И със сигурност идиотът не е артиста    Така е , ....но нали все се подлъгваме  по по-нашумелите заглавия .  В МДЛ рейтинга му е доста висок и заради Лю Юнинг и Дилраба го започнах и аз, въпреки че като цяло съм крайно резервиран и скептичен към тагове китай / сериал. Историята е добра - сценариста Не! Актьорската игра е добра - режисьорът Не! Музиката към сериала е отлична. Идеята не е да се хейтне някоя продукция без причина, а да се предупреди тая група от зрители, които очакват от един сериал поне сценарият да е на ниво, та да са наясно на какво могат да се натъкнат, докато се наслаждават (търсейки химията  ) на китайската романтика, цензура и военна мощ. В случая добрата новина тук е , че поне няма хвърчащи (Су-57 или F-35) Пс: След достатъчен брой(за мен) изгледани китайски сериали вече съм си сортирал китайските сценаристи в 3 категории :  1. Good - наличност под 1%, талантлив сценарист който го е еня за детайлите и не се ебава с интелигентноста на зрителя  2. ruthless killer - наличност около 65%, психопат-сценарист, който избива всичко живо на финала, барабар с режисьорския екип накрая( та да няма втори сезон в последствие). И хептен накрая и той се самоубива(поне така ми се иска накрая )  3. pure idiot - наличност около 34%, астронавт-сценарист, фен на Марвел, учил до 4- клас, или всички останали сценаристи, които не са в категория -1    
    • Решили Германците да покажат - що е то, нация техническа. Направили болтче, тънко като косъм и го пратили на Японците. След има-няма седмица ония им го върнали пробито през средата. Германците се засуетили, събрали екип инженери и нарязали вътрешна резба на отвора. Пратили го пак на Японците. За да се отсрамят, Самураите направили винт по вътрешната резба, навили го и го върнали на Швабите. Зачесали се швабите по главите и рекли: - Японците явно ни се подиграват - я дайте да го пратим на Българите да ги видим - те и връзки за обувки не могат да направят. След една седмица получили пратка с голяма бележка, която гласяла: - Установихме, че между болта и резбата има хлабина - навили сме калчища... 
    • Здравейте, няма ли да се довърши превода?
  • Създай нов...