@helyg така като те чета, моята мотивация да гледам този сериал е същата. Само дето не съм оставила мой превод на стенд бай И още не съм започналада го гледам, защото вярвам, че ще го излапам на един дъх и мога още да почакам за целия превод. И аз съм зажадняла за точно такъв тип сериал и се радвам, че си начеша крастата.
Уф, все ги бъркам с „The Heirs“, тия двата сериала са еднакви, само дето втория е по-добър до някъде, защото пък да не забравяме, че в него участва аджумата.
Добре, че не съм го познал там, че и без това извънредно много го храня пустия сериал, щеше да е повече.
Тоя не е играл в BOF, а в Наследниците и без него оня сериал щеше да е гола вода.
Та аз съм на друго мнение. На мене ми е втори сериал с тези двамата и ги обожавам като двойка с превес към У Бин, разбира се. Сузито така си играе у всеки сериал.
Колко много ми се гледаше нещо, което да ме грабне от самото начало... и ето го на! Приказна история, в която да не търсим смисъл, а само да гледаме и да се забавляваме. Май последната такава, която ми е харесала, беше Корейска одисея. Изгледах всичко преведено за две нощи... и бавя моя превод, щото съм се зарибила да гледам като обикновен човек. Ще ме прощават чакащите там. От утре ще наваксвам, докато момичетата пуснат още епизоди. Не знам какво да кажа без спойлери, нямам муза да пиша задълбочени коментари, а и тоя сериал не предполага такива. Има разбира се, типичните за корейците поуки, които се набиват натрапчиво, но не се заседявам на тях. Гледам, усмихвам се и не спя заради сериал. Отдавна не ми се беше случвало. Много съм ти благодарна @IPurpleYou, че не се отказа, а все пак го работиш заради нас!
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...
Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст.
Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...
За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават.