-
Кой е онлайн 11 Потребители, 1 Анонимен, 363 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Koizora · Отговорено
Не можах да отида в Париж на концерта. Като видях новината, че ще има филм за турнето много се зарадвах. Не ни видях в списъка на държавите и вчера се изненадах на публикацията. Благодаря @ftisland, че сподели. Ще го гледам. Запис или не - пак е едно доближаване до музиката и присъствието на Джи. Групата се завръща на Коачела, дали ще ги очакваме в Европа? Тези дни са били на сватбата на Kush. -
От lazeto · Публикувано
The Dry Spell (渇水) Също така известен като: Kassui По новелата на: Kawabayashi Mitsuru - "Kassui" (渇水) Страна: Япония Премиера: 02 Юни 2023 Времетраене: 99 мин. Жанр: Драма Режисьор: Masaya Takahashi Субтитри: Английски Участват: Ikuta Toma като Iwakiri Shunsaku Kadowaki Mugi като Koide Yuki Isomura Hayato като Kida Takuji Ono Machiko като Iwakiri Kazumi Yamazaki Nanami като Koide Keiko Yuzuho като Koide Kumiko Резюме: Iwakiri Shunsaku работи за отдела за водопровода в кметството. Основната му роля е да посещава домове и предприятия, които изостават от сметките си, или да събира плащане или да изключа водата. Той обаче не е доволен от работата си. В личният си живот Shunsaku се раздели със съпругата си Kazumi и тяхното дете. Но в един летен ден и докато изпълнява работата си, той се среща със сестрите Keiko и Kumiko, които са оставени пренебрегвани в дома им… Свали с английски субтитри -
От lazeto · Публикувано
The Manipulated (조작된 도시) Страна: Южна Корея Също така известен като: Jojakdoen Doshi, Fabricated City Период на излъчване: 2025 – Ноември – 05 до 2025 – Декември – 03 Време на излъчване: Сряда Жанр: Екшън, Трилър, Криминален Канал: Disney+ Епизоди:12 Режисьор: Park Shin Woo, Kim Chang Ju (Trap, The Killing Vote) Сценарист: Oh Sang Ho (Taxi Driver, Fabricated City, The Roundup: Punishment) Субтитри: Участват: Ji Chan Wook като Park Tae Jung Do Kyung-Soo като Yo-Han Lee Kwang-Soo като Baek Do-Kyeong Jo Yoon-Soo като No Eun-Bi Kim Jong Soo като No Yong Sik Yang Dong Geun като Yeo Deok Su Резюме: Историята е за кърваво отмъщение на човек, който попада в бездната, когато животът му е напълно манипулиран от злодей, който „извайва“ истински ад в живота на хората. Park Tae Jung е обикновен човек, живеещ обикновен тип живот. Но всичко се променя след като е несправедливо обвинен в гнусно престъпление и е изпратен в затвора. Там Tae-Joong открива, че всичко е било планирано от Yo-Han, което го тласка по пътя на отмъщението… Интересни факти: Драматичният сериал е вдъхновен от филма Fabricated City (2017), но представен с нова история. Водещият актьор Ji Chang Wook и сценаристът Oh Sang Ho работят заедно в оригиналният филм от 2017 г. Епизод 1 – 05 Ноември 2025г.
-
-
Културни прояви
-
От mell_moonie · Отговорено
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная... Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст. Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби... За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават. -
От helyg · Отговорено
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?". -
От mell_moonie · Отговорено
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си? Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така... -
От helyg · Отговорено
Аз си взех няколко билета също. А на фона на това, че вип билетите вече са уж изчерпани, съдя, че има и други с билети, но просто си мълчат.
-