Подкрепям мненията над мен на @Candykiller08 и @mell_moonie Филма е страхотен ! Препоръчвам да се гледа !
Беше ми в листата за гледане от доста време,но ми беше и лично препоръчан от @Candykiller08 за което съм и благодарен ! Точно такъв Крими/психотрилър исках да изгледам.Ще спомена разбира се отличната игра на Shin Hae Sun.Откакто изгледах два от нейните сериали (Angel's Last Mission: Love и Mr. Queen) останаха изключително възхитен от нея.Страхотна актриса,но тук играе ролята на онлайн жертва,и се справя отлично за пореден път!
Филма показва точно тази опасност от онлайн заплаха,на която човек не очаква да попадне при покупка на дадена стока...Страхотна игра от всички актьори.
Ще цитирам @Candykiller08 с коментара си към мен за филм " държи в напрежение и не се проточва излишно" ! Това е точното определение за филма.
п.с. Филма ми е на сърце,по лични причини понеже преди 2-3 години лично изпитах тази заплаха от телефонни измамници.Добре че имам леко съмнително чувство към всеки с по-различен глас по телефона и не успяха да ме заблудят... За жалост,след подаден сигнал към полицията,разултат-нулев.
Това беше любимият сериал на моята покоина пра-баба
До колкото помня май го даваха по БТВ стори (Лейди),и баба много харесваше този сериал,имаше някакви повторения сутринта към 9-11 часа на обяд, и баба ги гледаше със голямо желание и аз покрай нея съм видяла една две сцени и ми изглеждаше интересно (беше преди 2-3 години)но ако ме питате сега няма да го гледам незнам защо... изпитвам някаква носталгия към този сериал и съм склонна да се разрева,а не искам
Уау....доста интересен филм ако трябва да съм честна, тъй като 15 септември наближава.... и чувствах че имам нуждата да изгледам един хорър училищен сериал
Харесва ми....9,5/10
(По малко от месец почивка и гледаме на корейски сериали,после започва училище,но колкото и странно да звучи нямам търпение )
Пък и този филм ми е набор