Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8625
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    petenceto_9191

• Последни мнения

• Не можа да ме направи съпричастна този сериал към темата на главната героиня. Пак Бо Йонг тук усетих без никакво присъствие. Со Ин Гук отдавна не съм го гледала в качествена роля. За кафето четох противоречиви коментари и мисля да пропусна, а за предстоящият му с Джису от BP не възлагам надежди. Главно заради него и И Су Хьок издържах до края.  Като цяло не беше толкова зле и си имаше своите моменти. През по-голямата част обаче нещо липсваше, а самата история беше като съшита от тук от там с видими конци обаче, а нишката нещо се пропускаше.  
    • На 17 юли Wonwoo изненада феновете като пусна нова песен, написана и композирана от него. Песента е подарък за феновете му, тъй като този ден той бе рожденик. Godae означава хълм или хребет. Текстът сравнява изкачването на хълм с пътуването , предавайки послание за надежда да продължим напред към утрешния ден, без да се поддаваме на отчаянието, дори когато пътят стане труден.     ***** THE 8 е новото рекламно лице на Samsung Galaxy.     ***** На 13 и 14 септември Seventeen ще проведат концерти в Сеул, с които ще започне световното им турне.   
    • Ехе, Woodz се е уволнил от казармата днес. Очакват ни вече нови неща от него. Кой ги очаква, аз да. Soompi  
  • Създай нов...