-
Кой е онлайн 21 Потребители, 2 Анонимни, 127 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
Чаньол с още едно видео. То е за парчето "High & Dry" за YouTube канала fastpaper 패스트페이퍼. Екипът разказва: "През август Чаньол се завърна с още по-дълбоки емоции и посети студио FP. Песента, по която си сътрудничихме, беше "High & Dry", четвъртата песен от втория му мини-албум "UPSIDE DOWN". Той препоръча да слушате тази песен, с нейната завладяваща комбинация от завладяващи вокали и акустична китара, в дъждовни дни, когато се чувствате потиснати. В деня на снимките валя дъжд, което го направи идеалния момент. Чаньол донесе обичайната си китара и свири на нея на място! Споделяме видео от този ден, истинско удоволствие за очите и ушите, с неговото изпълнение." Вчера Чани участва в WATERBOMB BALI, като съм сигурна, че изпълнението му ще стане иконично за EXO-L. Това е официална снимка снимка, споделена от акаунтите на EXO. Красиво фото, направено в "златния час". Това обаче са снимките, които станаха вайръл в социалките. Както и някои фен-камери, където е в стихията си. Накаря кратичко видео в което Кай избира ТОВА или ОНОВА парче в интервю за Билборд. -
От kandala · Отговорено
@ivaiva, съгласна съм, полезно е. В случая става въпрос за предаване и изненадата е особено приятна, когато чуеш песен, която харесваш в изпълнение на най-неочаквана комбинация артисти. Всъщност първото на което попаднах беше именно такова - клипчето на ITZY x Spice Girls, но skofiild вече го беше качила в темата на момичетата, така че нямаше как да споделя възторга си там. За загубата на идентичност също съм съгласна и да си кажа честно, разбирам ги защо го правят. Според мен ключът е в баланса, Да, нека в к-попа има англоезични поп песни, артистите да ходят по концерти и фестивали там, но да не изчезнат шантавите видеа, щурите песни, бийт-дропа в музиката, нека ги има и тях. Освен "поамериканчването" на к-попа обаче има нещо, което не по малко ме дразни, а това е именно оплюването и гледането отвисоко на всичко що е к-поп, но същевременно експлоатирането му от страна на Запада. Тук говорим за всички YouTube видеа, съдържание по медии, било то позитивно, но по-често обидно - всички сме чували за "тъмната страна на к-попа, сякаш само този жанр има проблеми. За всички мърч магазини, които предлагат к-поп продукти, папараци, които обикалят по събития да снимат и продават снимките на айдълите, изкарвайки пари от това. За събитияta, които пускат реклами по социалките за нещо с участие на даден к-поп артист, а когато се случи въпросното "нещо" дори не отразяват присъствието на к-попа, важно им е, че феновете са генерирали ангажираност/трафик към тях. Ако се замисля за доста подобни примери мога да се сетя и това е, което всъщност ми е най-гадното в тази колаборация между Изтока и Запада. Темата е дълга, аз не съм професионалист, мога да казвам само мнението си на фен на жанра, но не ми се влиза в дебати, Ще споделя само едно видео на което попаднах вчера попаднах и което през смях казва всичко по темата. "Тази седмица в KPOPPED ще правим... K-POP... К-поп айдълът: Наистина ли? Уау.. Американският артист: Това имаше ли го в договора? К-поп айдълът: А? Американският артист: Не съм се съгласявал да пея на КОРЕЙСКИ. К-поп айдълът: ...е без думи... Американският артист: Това е "KPOPPED", НАЛИ? Значи танцуване и пеене, и това вече е достатъчно трудно. Не може да очаквате от мен да пея на чужд език?!? К-поп айдълът: Но АЗ ПЕЯ на чужд ез... Американският артист: [драмaтично] НЕ МОГА! НАПУСКАМ! Или песни на англисйки, или никакви! Твърде трудно е... И за да не спамя хубавата тема на ATEEZ, ето едно съвсем скорошно интервю на групата с Associated Press озаглавено "ATEEZ on legacy, fan connections and 'deeper than family' bond | AP interview". Хаха, започва така: "Вие, момчета дебютирахте през 2018 г., това прави колко, 8-9 години?", а те отговарят "Да, да, 8-9 години.". Ако досега сте си мислeли, че времето лети, то помислете пак - направо хвърчи. Нещо в интервюто, което ми направи впечатление и донякъде е свързано с успеха на к-попа - начинът на мислене, който липсва в повечето изпълнители извън Азия. AP: Вие сте уникални, различни личности, но когато сте заедно се обединявате като един. Говорихме по-рано за целите и амбициите. Как разграничавате личните си цели, които вие като хора искате да постигнете, от това, което искате да постигнете като група? Къде е границата? Джонгхо: Всъщност, вместо да мисля прекалено, когато искам да направя нещо самостоятелно, го обмислям като представител на ATEEZ. Където и да отида, дали пея или говоря, каквото и да правя аз съм Джонго от ATEEZ. Личната ми цел е без значение къде съм или какво правя, искам да покажа своя страна с която членовете да се гордеят, да представя групата по начин, който е готин и един впечатляващ. Освен това, като екип, искам да покажем синергия, която е дори още по-голяма, когато сме заедно. Това е целта ми. AP: Уау. Всичко води обратно към групата. Интересно. Това е безкористност, в някакъв смисъл, защото... знаете много хора искат да са звезди. ATEEZ: Да, така е. AP: Те искат да са тези, които всички гледат. Как превъзмогвате (освобождавате се от) егото си? Сан: Прекарваме много време заедно... Напоследък осъзнах, че моята цел е нашата цел, а общата ни цел е и моя. Хонгджун: Мисля, че е много лесно, защото ние започнахме с ATEEZ. За всеки един от нас артистичният му живот е започнал с ATEEZ. Това е един вид коренът ни. Ако си мислим, че е много трудно е трудно, но ние го приемаме лесно. Защото когато сме започвали сме искали просто да сме на сцената, това е била най-голямата ни цел... Тези дни, понякога, индивидуалното ни его или личните ни мечти изскачат и когато имаме време да говорим го обсъждаме. Ок, направи го, но ако трябва/има нещо, което да направим като група или всичките осем души, кое е водещото? Кое е по-важно? Говорим за това и ако неговата (на човека) цел или мечта е наистина важна сме окей. Защото ТОЙ СЪЩО Е ATEEZ. Така че, ние никога не спираме, не блокираме личните неща.. Просто ATEEZ е коренът и съвсем естествено - щом е важно направи го, но после правим нещо заедно... Така, естествено е.. Сладури. -
От Candykiller08 · Отговорено
– Как разбираш, че си в България? – Когато шопската салата има домати, краставици и сирене… а хлябът е за да потапяш в олиото, защото всяка капка е ценна.
-
-
Културни прояви
-
От BartAllen · Отговорено
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г. Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.
-