Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• „Нетфликс“ - Корея качи в „YouTube“ канала си пълната версия на изпълнението на песента „Hooligan“ от концерта на BTS състоял се на площад Gwanghwamun на 21 март.     Ред е на RM и Suga да продължат с индивидуалните промоции - двамата са гости на „YouTube“ поредицата „EPIKASE“, която е дело на членовете легендарната корейска хип - хоп група Epik High. Компанита кърти - много са забавни, повярвайте ми!    „밥은 먹고 다니냐? ft. BTS RM, 슈가“     Групова снимка - „Туитър“.     Tablo / „Инстаграм“ -  .  
    • На 24 март в Ню Йорк се състоя фен събитието „Spotify x BTS: SWIMSIDE“; достъпът беше само с покани и можеха да присъстват само почитатели, които отдадено са стриймвали новия албум на групата „ARIRANG“; то се състоя на кей 17 на нюйоркското пристанище намиращо се на „South Street“; началото бе поставено със сесия от въпроси и отговори, която се ръководеше от актрисата Suki Waterhouse; последва забавна игра наречена „Normal vs Alien“ (заигравка със заглавията на две от песните от новия албум); финалът бе поставен с изпълнението на три от новите песни на групата - „Swim“, „2.0“ и „Normal“; след края на музикалното изпълнение, RM благодари на „Spotify“ от името на групата за организирането на това събитие.   „BTS Brings Arirang to New York: See the Exclusive Backstage Photos Here“   „Inside the Spotify x BTS: SWIMSIDE Intimate Fan Event in New York“   „BTS Play First U.S. Concert in Four Years at Chilly but Intimate Invite - Only Spotify Event in New York“   „BTS Reunite in U.S. for First Time in 4 Years at Intimate Event with 1,000 Top Spotify Listeners“       „Туитър“     Избрани моменти / „YouTube“ канал „Dispatch“     Коментарно студио на „Arirang News“ посветен на събитието.   [K - Enter] „„Right Here, Together“ BTS perform in U.S. as full group for first time in 4 Years“    
    • Ами дай ми нещо корейско, защото аз само западни парчета знам.   А в същото време не искам да пускам глупостите, които съм цитирал в твоята тема     п.п. Това второто си е откровен турбо-фолк, не знам, защо не е във „Веселина“, а не NRG и Avtoradio.  
  • Културни прояви

• Създай нов...