Между другото всичките ли „дорама нещо си“ правят подобни номера? На Tor Browser работи, ама на нищо друго не ще. И от всичките потоци само този на openni.ru не ми казва, че съм на грешното място, но пък има 360, 480, 720 и 1080 хоризонтална, разделителна способност. Какво ограничават ги до рунет, ли? Вие как ги гледате тези неща? През неща като vpn или proxy? Интересно, но аз руски vpn не съм засичал. Обикновено са в обратна посока за преодоляване на Роскомнадзор, руската версия на тираничната Велика, китайска стена от огън.
"FTestation" е комбинация от думите FT и Destination и съдържа музикалните посока и целите, които FT Island искат да преследват през 2025 г. Те обявиха началото на проекта с издаването на първия си дигитален сингъл "Theory of Happiness" миналия май.
FTestation 2nd Digital Single "Thunderstorm"
Дов́ре ве, до оня ден даваха разводаческата застраховка, сега почва гангстерски екшън. Тоя младолик дългуч слиза ли някога от екран? От сериал в сериал, изобщо почива ли някога? Като му погледна темата, списъка със заглавията — дълъг километър.