Изгледах няколко неща напоследък, които не си заслужаваха времето. На това сериалче съм на 6-ти епизод и ми задържа интереса. Главната актриса се старае и успешно си влиза в образа. Не губи от динамиката си. Много ме радва, каква е бойна. Главният да го заврат в ковчег, имаше някак изкривено символично значение. Дълго време се бори за здравето си и самата идея, че не е имал проблем със заснемането на сцената-респект. Обсесията от целувки ми е любимата част. Както и запознанството наново на бабата с бести-то. Големи сладурчета са-кокетката и томбойката.
Колкото повече слушам "Focus", толкова повече ми харесва. Б-сайд песните също са хубави. Като цяло, страхотен комбек.
HEARTS2HEARTS записаха изпълнение за STUDIO CHOOM.
Пуснаха и танцова практика, много интересна хореография и както винаги досега, забележително изпълнение.
Кармен и Ей-на участваха в предаването "Дневникът на Ънче", като първи гости на новия сезон.
клик на снимката
Днес публикуваха коментарно видео за "Focus".
"Hearts2Hearts 하츠투하츠 ‘FOCUS’ MV CommentaryㅣCrunchy Hearts EP.10"
клик на снимката
На мен обаче ми е интересно да гледам епизода в канала на 빠더너스 BDNS, озаглавен "Учителят Мун в командировка" и както е описано видеото:
"Учител Мун посещава сградата на SM Entertainment.
Този път учениците са членове на Hearts2Hearts.
Учител Мун изнася лекция на учениците от Hearts2Hearts. Това, което не е наред вътре, често е нередно и отвън.
Под наблюдението на служителите на SM, лекцията НЕ върви по план..."
"Обучаемите" са Джуун, Ей-на, Иан и Йе-он.
клик на снимката