Всеки е свободен да прави със себе си каквото поиска и уважавам изборите на всеки един.
Но да.. аз също не мога да се насладя на изпълненията му на живо, особено когато камерата го дава в близък план, защото този му вид не е най-изящното нещо, което би могъл да направи със себе си - мое мнение.
Затова ще си пускам стари клипове и ще слушам новите неща в Spotify
Стари клипове като този, например - любима песен, любима моя негова визия...
Мхм.
Мое мнение от по-горе, в края на август:
"Аз обаче трябва да призная нещо, което ми тежи.
Преди около два месеца Тем си направи операция на носа.
Нямаше да е кой знае какво, ако някои крайни фенове не отричаха и не обиждаха сума ти време всеки, който си позволи да каже например, че не му харесва "новия нос" или нещо подобно. Много неприятно беше, че всички замитащи под килима най-тривиалното нещо - операция на носа, бяха международни shawol/taemates, които обикновено обиждат корейците заради нереалистичните им стандарти за красота и разпространената пластична хирургия. Та докато Темин беше изчезнал от публичното пространство седмици наред тези хора се опитваха да втълпят , че не си бил правил никаква операция, всичко било от светлината, а твърдящите, че има корекция са хейтъри.
Аз нямам проблем с операциите, но пък на мен лично Темин преди много повече ми харесваше, защото сега чипият нос му придава едно детинско изражение, което някак не ми се връзва с предизвикателната хореография на "Criminal" и "Guilty" например. Ще ми трябва време да свикна с новата му визия, а най-тъпото е, че засега не мога да се насладя на изпълненията му, а все го гледам в носа. Тъпо, знам.
Та въпросът е, че в старанието на някои фенове да "защитят" излишно любимците си, те по-скоро насочват вниманието към проблема и отблъскват дори неутрални хора, които обикновено не биха имали проблем със ситуацията (в случая с операцията). Използват обиди, дезинформация, гаслайтват, че нищо не било казано/случило се/направено и прочие. И изводът, който можем да си направим е отново, че с нищо не сме по-добри от к-феновете, всички сме един дол дренки - в или извън Корея."