Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8803
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    K-DramaFan

• Последни мнения

• Видеото към песента "Spaghetti" с участието на J-Hope.   Линкове към албума в Spotify и YouTube Music. Честно казано, аз бих се срамувала да напиша гръмкото 22 мин. както е обявен този рилийз, състоящ се от две песни и шест версии на същите.     Днешното изпълнение на сцената на Music Bank.   Все по-често си мисля, че всичко, което произвежда звук може да се облече в някаква визия, да се публикува и да продаде милиони. Въпрос на маркетинг.  Или съм твърде сурова? Как ви се струва на вас?
    • За да гледаш "Гоблин" трябва правилно да въведеш първоначалните настройки. Завърташ копчето на "фентъзи", оттам нататък става лесно. За втория-добри актьори, слаб сериал. Моята тройка: 1. 49 дни. Моят образец за безсмислен сериал и "корейски край". (Що клавиатури се потрошиха в спорове за тази глупост! ) 2. Sorry, I love you и Snow queen. 3. Тук кандидатите са твърде много, за да ги изброя поименно.
    • Хе-хе, само ти още не си разбрал, кои две заглавия попържам точно всеки път, когато имам повод, а ако нямам повод, си го измислям.    
  • Създай нов...