@snowmoon @bealonenomore УФФФФФ... ама и аз съм един паткан...Ем си викам,абе сигурен съм че я видях,за да постна трейлъра в нея а не тук,но не я намерих...Вместо да скролна 4-5 теми надолу,аз по навик си я диря в раздел КАТАЛОГ,а забравих че новите сериали се добавят по-късно там Нищо... нова обеца на ухото Благодарности отново към вас момичета Може да добавите трейлъра към темата,понеже видях че липсва.(да не ви оставям без работа)
Много благодаря и за предложенията !!! @bealonenomore Ама и ти направо ми направи "шах и мат" предколедно с това мнение и предложение Хем подкрепи Луничка,хем знаеш че харесвам такъв вид сериали,при това с четирима БАШ-БАШ известни и забавни актьори Да не ми въртите коледни номера тип - Бъзик с новобранци
Точно се чудех дали да започна новите 2025 сериали(Dear X и The Manipulated),но съм на коледна весела вълна,и не ми се гледаха такъв тип жанр.Няма повече да се чудя и направо си започвам сериалите които ми препоръчахте,другите ще чакат ! Отново благодарности за предложенията (Приемам ги като коледен подарък )
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!