Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Hello Ghost (2010)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: 헬로우 고스트

Премиера: 22 декември 2010

Времетраене: 111 мин.

Жанр: Комедия

Режисьор: Kim Yeong Tak

IMDB

 

Участват:

Cha Tae Hyun - Kang Sang Man

Kang Ye Won - Jeong Yeon Soo

Lee Moon Soo -poppy ghost

Ko Chang Seok - chain-smoker ghost

Ko Chang Suk - cigarette smoking ghost

Jang Young Nam - cry-baby ghost

Cheon Bo Gum - elementary student ghost

 

Резюме: След неуспешен опит за самоубийство Санг Ман (Cha Tae Hyeon) започва да вижда четири досадни призрака. Докато изпълнява желанията на всеки от тях, той открива удоволствието от ежедневния живот и забравя за самотата и депресията.

 

 

:essubs:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ


Филмът е много забавен - горкия, разбиха го направо... :lol::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм ми оправи настроението за дълго време. Много, ама много ми хареса. Всичко си имаше -и отлична актьорска игра, и оригинален сценарий и мисля, че всичко ми хареса. Забавлявах се и преживявах с всеки един от героите, а краят успя да ме изненада и да добави и друг, по-дълбок смисъл на целия филм. Препоръчвам го с две ръце. Отлично кино. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, страхотен беше.Наистина.Прекрасно кино.По корейски жестока комедия в началото и дълбок смисъл накрая~~ Филмът наистина си заслужава.Имаше много свежи моменти и актьорската игра беше невероятна.Главия актьор го обичам адски много, понеже го гледах в първия си корейски филм, и тук както обикновено се справи страхотно.Вярно е,че участва предимно в комедии, но участва с блясък.Ако той играе във филм, не мисля, че мога да погледна другия акьор, ако ще да е най-красивия кореец~ Просто такива физиономии и гласове пресъздаде... наистина много много талантлив актьор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър филм, хареса ми.

 

След буквите на края има една много интересна сцена която много хора най-вероятно са пропуснали ма аз от горчив опит винаги проверявам :) .

 

 

Синчето му като вижда за първи път снимките му с духовете, на които той винаги излиза сам и го пита: "Татко кои са тези хора с тебе на снимката?"

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да филмът е супер и на мен ми хареса много, особено краят беше доста вълнуващ и наистина ме изненада! А тези английски субтитри са много зле аз дето знам няколко корейски думи ги хванах на доста места да са оплели конците с превода. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен, невероятен , вълшебен филм... Очаквах някаква плоска лигава комедийка а то какво излезе... Филмът не ме остави дори и за минута да си поема дъх, то не се редуваха смях, драма , смях , че по едно време човек да се чуди да реве или да се смее, толкова бързо се сменяха настроенията и именно това прави филма толкова уникален , няма някаква задушаваща драма която да те хване и да те държи постоянно със свит стомах, талкова балансирано беше всичко. И накрая тъкмо си казваш, е хубав филм поне донякъде очаквах така да свърши и изведнъж бум .... финалът определено ме изненада и то много. Определено това е един от стойностните филми и не трябва да се изпуска , а непременно да се гледа!

 

П.С. Благодаря за субтитрите , те определено помогнаха филмът да стане перфектен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много много добър филм.Доста смях и доста драма.Както каза потребителя преди мен това се редува постоянно във филма и го прави толкова уникален.И също мисля,че няма смисъл да ви казвам колко добър беше финала.Моето лично мнение за филма е 10/10.Също да благодаря и за субтитрите(много точни и без никакво разминаване в тайминга) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо започнах да се разочаровам от корейското кино напоследък и ето ти отново хубава изненада..!!!

Ча Те Хьон заслужава награда за тази си роля. Перфектно изпълнение! Този човек си го бива както в комедийни, така и в драматични роли. Рядък майстор!!!

И не случайно филма беше на челните места на корейската боксофискласация..

Интересен сценарий и приятни актьори, които ме накараха на моменти да се смея, но повече да размисля и дори да поплача, особено в края.. Но краят е хубав, така че не се плашете!;)

 

Животът може да бъде толкова тъжен и безмислен, че на моменти да не искаш да продължаваш да живееш..

Затова живей пълноценно и търси истинското и истинските хора, които те обичат и ти желаят доброто! Някои от тях си отиват прекалено рано, някъде там.. далече, никога не ги забравяй!!!

 

Ами това е.. Филма си струва на 100%. Актрисата в главната роля е много симпатична, ще я запомня..

Благодарности за субтитрите и удоволствието! :thanks::wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по принцип съм фенка на корейските сериали, въпреки че започнах от игралното кино. Този филм наистина може да те накара да се замислиш. Много е хубав, а главния актьор страхотно пресъздаде образите на духовете. Особено много се смях на дядката и начина му на флиртуване. И най-важното е, че свършва хубаво. Не харесвам драмите, които завършват като...драми. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах приятно изненадан от филма. На мен ми се стори като корейски вариант на Шесто чувство, но в комедиен вариант. Лек хумор и не мниго трогателни драматични сцени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е много приятен в много аспекти. Има си от всичко необходимо, за да гарантира час и половина приятно изкарване. Грабна ме още в началото, сценките в болницата ми бяха много забавни. Изобщо доста добър сценарии, всичко беше хем изпипано в детайли, хем придаваше много непретнециозно чувство. Това определено ми хареса. Ча Те Хьон се оказа много талантлив младеж, за жалост непознат за мен до този момент. Справи се повече от добре с ролята си. А любимец ми беше чичкото в синия костюм :D Няма такъв смотльо, но не само заради това ми бе фаворит :) А в моментът, в който се появи дядото на И Нок (от Хонг Гил Донг) вече бях в екстаз, въпреки че ролята му бе малка и не до там забавна. Само едно не ми хареса, абе тая медицинска сестра да не е имала някоя неуспешна пластична операция? :blink: Такова безизразно лице не бях виждала скоро. Тая мацка си беше пън от всякъде, лично мнение. Тя малко ме разочарова, но пък младежа и "духовната" му компания бяха страшен отбор и компенсираха :) Изобщо приятно филмче, а краят беше много мил. Чак ме разчувства. Препоръчвам филма, защото накрая остава едно приятно чувство на задоволство :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво филмче! Препоръчвам!

 

Началото и финалът обаче най ме грабнаха.

Уникални! :)

Имитиращите гримаси на главния актьор бяха мнооого добри, страшно ме израдва това момче.

Сцената в полицейския участък още ми е жива пред очите - когато говори от името и на двамата.

Биха могли мъъъъничко да пораздвижат желанията на 'духовете' в средата - въпреки че знаем дълбокия им смисъл, по време на филма стояха малко постно и скучновато.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се разпиша тук...невероятен филм,с дълбок замисъл,много хубави чувства и много комични ситуации!

Тук за поведен път ни показват,че си заслужава да се живее ... никога самоубийството не е решение ;)

Духовете бяха много забавни,всеки с характера си...обаче на мен любимец ми беше мъничето :D определено имаше голям стомах и много опит във игрите ...и накрая как всички ядоха от голямата му захарна риба :Д

Края беше страхотен!..накара ме да се просълзя ... така,че гледай народе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам какво да кажа за филма, докато го гледах нещо ми бе муден и скучен.

едва историята на третия дух /дебеланкото/ ми хареса.Но стигайки финала ,финал който определено ме изненада, но пък бе възможно най-добрият, ме накара да се замисля над нещата и така дори и най-безинтересната сцена, ти се струва по друг начин .Някак си те трогва, че мъртвите са дошли да помогнат на живия, за да живее, да не пропилява и да си съсипва живота.От друга страна ми допадна как всичко което го накараха да направи, все го водеше към мед. сестра,най-вероятно за да не е самотен и да намери причина да живее .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много време се чудих на филма, защото сюжета ми напомняше един популярен американски филм по темата. Оказа се, че общо има само в идеята с духовете. След малко мудното начало започнах да влизам в историята на главния и да се усмихвам все повече. До момента в който....
Прекрасен, трогателен. 

Филм, който се помни и бих препоръчала на всички съфорумци (и не само).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...