Jump to content

Big Bang

Yuki

Recommended Posts

преди 27 минути, Koizora написа:

Юху, не остана! Видях публикацията на Джито в инстаграм. Много е арт и символично. Нямам търпение. ❤

Не знам за арт, но е мрачно със сигурност. Черното е много преобладаващо. А Гошо не прави нищо без смисъл и това при цялата му любов към цветовете. 

• Like 2
  • Upvote 1

Преди 1 час, Lawandula написа:

Не знам за арт, но е мрачно със сигурност. Черното е много преобладаващо. А Гошо не прави нищо без смисъл и това при цялата му любов към цветовете. 

Не го виждам толкова мрачно. Изглежда ми като непроявена фотоснимка и в дълбочина ми се струва, че има образ. И тази бяла, сякаш надраскана случайно чертичка, ми внася малко светлина. Вижда се, че сякаш има лека тестура и според мен поне точно това символизира, че след всичко преживяно, "надраскванията", тъмнината, има надежда. Но това си е моето първосигнално усещане, когато видях публикацията. С тях нищо не се знае, докато не го кажат. 

За датата се отнася същото - 4-5. 

• Like 6
  • Upvote 1

Има, има  бяло, колкото да не е без хич и тъмна сянка има. Да сме живи и здрави две седмици, ще видим от квадрата(за съжаление не от петоъгълника) какво ще изскочи. Надявам се да е "голям взрив" ;)заложен.

Edited by Lawandula
  • Like 8
  • Upvote 2

Това вече друго казва, вдигнаха завесата- ще вървим по цветния път! Чистота, надежда, щастие,  невинност, вярна любов- това е значението на герберите. 

И Десон в раздела "общност" на канала си( D'sply) пусна китките -цък,  Щастливият татко, в инстаграм също.

Името на песента- "Пролет, лято, есен , зима" «봄여름가을겨울 (Still Life)»

В джаза сме вече отвсякъде.

Ееее, много сме гОла вода. Първият постер е работа  на американският графичен дизайнер Илейн Лустиг Коен- 'Ad Reinhardt, 1966'.

Неотдавна е имало негова  е имало изложба в Ню Йорк «Color Out of Darkness» 

spacer.png

Виповете, просветлявайки, затъмявайки изкараха това

Off Topic

spacer.pngspacer.png

Това си е оригиналът

Edited by Lawandula
  • Like 7
  • Haha 1

...и продължава да ни глези :rolleyes::wub:

IMG_20220325_171508.jpg

Малко ме гложди, че Таби от началото не е пуснал нищо по темата. Дано скоро се задейства.

Edited by Sladurska
  • Like 5

Преди 1 час, Sladurska написа:

И промото на Топ, което все още липсва в неговия инстаграм:

Замръзнал, к'во да прайш!:28558:

Джитко представи всички

Себе си-пролет, Те- лято, Де -есен и Топчо- зима.

spacer.png

• Like 5