lazeto Публикувано 19 Май, 2013 Share Публикувано 19 Май, 2013 БЕГЛЕЦ Страна: Южна Корея Година: 2013 Времетраене: 127 мин. Жанр: Екшън Режисьор: Jo Dong Oh В главните роли: Shin Ha Kyun - Cha Jong Woo Lee Tae Ri - Cha Gi Hyuk Jo Eun Ji - Reporter Sun Young Kim Sang Ho - Sang Ki Oh Jung Se - Do Sik Yeom Dong Hun (гост) Резюме: Джонг У (Shin Ha Kyun) e обикновен автомеханик, който отглежда сам 17-годишния си син Ги Хьок (Lee Tae Ri). Неговата мечта е да купи къща за себе си и сина си, затова през нощта работи като таксиметров шофьор. Един ден негов клиент е намерен мъртъв в таксито. Така Джонг У става главен заподозрян. Сега той е преследван от всички... С български субтитри: С български и английски субтитри: Онлайн с български субтитри: С руски субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magikamegi Отговорено 6 Декември, 2013 Share Отговорено 6 Декември, 2013 Гледах филма,хареса ми.С прифкус на корейско кино мисля,че са се справили доста добре в жанра.Имаше си напрежение,история и разкритие.Чудесен е за разнообразяване . Благодарности за превода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 18 Януари, 2014 Share Отговорено 18 Януари, 2014 Гледаем, не особено прекрасен. Актьорите са супер, ефектите биват, но нямаше как да се закърпят разни дупки по сценария... То пък като че ли скоро съм гледала някой истински добър екшън, не само корейски... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wong Fei Hung Отговорено 25 Януари, 2014 Share Отговорено 25 Януари, 2014 Добра продукция, която смеси малко съспенс, правителствени организации, конспирация и индустриален шпионаж, заедно с екшън и щипка семейна драма в едно и това "нещо" ми хареса.Даже имаше и няколко момента на смях, като главния ни герой е обикновен човек, който се оказва на грешното място в грешното време, но за да е по-интересно няма да издавам повече от сюжета. Но определено падна доста бягане в този филм, оправда си заглавието на 200%, но пък нямаше повторяемост в бягащите сцени, а бяха много добре сложени в цялостната картинка.2 часа не ги усетих кога са минали, много плавно вървеше филма и развитието на персонажите, имаше и моменти на леко разтягане, но се преглъщат - лек и незатормозяващ, добре балансиран, с доста умело разгъване на действието и решенията на нашите обикновени хора от южнокорейския народ.Аз лично бих го препоръчал 9/10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kandala Отговорено 17 Юни, 2014 Share Отговорено 17 Юни, 2014 Бях решила, че ще заспя гледайки го, а то пък взе, че ми хареса. Един малък човек на грешното място, в погрешното време. Бъкан с комични ситуации филм, забавно и в голямо количество преследване, остроумни лафове. Журналистката ме уби правейки се на излъгана аджума, малкия разкош гледащ умно е все така прекрасен, а полицай Ан... ах, като го видя вече на екрана започвам сама да се смея. С други думи си изкарах неочаквано забавно. А пък Shin Ha Kyun още повече взе да ми харесва. Има нечовешка усмивка. Благодаря за субтитрите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 2 Юни, 2024 Share Отговорено 2 Юни, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 3 Юни, 2024 Share Отговорено 3 Юни, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts