lazeto Публикувано 26 Април, 2013 Share Публикувано 26 Април, 2013 My Prettiest Day SP (2012) Страна: Южна Корея Също така известен като: Naega Gajang Yebbeotseulddae Телевизионен рейтинг: 3.8% Излъчване: 26 август 2012 Време на излъчване: Неделя 23:15 Жанр: Mелодрама, Романс Канал: KBS2 Епизоди: 1SP Режисьор: Baek Sang Hoon Участват: Jun Ye Seo - Lee Shin Ae Lee Jong Suk - Yoon Jung Hyuk Song Young Kyu -Kim Ui Soo Kim Soo Yun - Kim Yoon Ah Резюме: Юн Джонг Хьок е популярен, умен и красив студент, учещ инженерство. Когато приятелката му се разболява, той отива в болницата, за да ѝ помага. И Шин Йе е болна от рак и не желае да се лекува, но съпругът ѝ настоява. В болницата тя се запознава с Юн Джонг Хьок. Там двамата разбират значението на истинската любов... Резюме NyXe Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Руски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 26 Април, 2013 Share Отговорено 26 Април, 2013 Историята е малко... как да кажа...не ми допадна. Може би не разбирам как може толкова бързо да се влюбиш в някой на който и името не знаеш... Yoon Jung Hyuk е популярен, умен и красив студент, учещ инженерство. Това да не съм го проспала някъде хахаха никъде не си спомням да казва какво учи или нещо подобно. Абе бяха претупали малко нещата, вместо толкова кадри главната да гледа в пространството, можеше да обяснят повече нещата. Jong Suk се справи прекрасно с ролята си според мен. И главната актриса също беше добра. Хареса ми и песента от края на спешъла https://www.youtube.com/watch?v=xEeD-fvQEyU Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 26 Април, 2013 Автор Share Отговорено 26 Април, 2013 Yoon Jung Hyuk е популярен, умен и красив студент, учещ инженерство.... и аз се почудих след като го изледах....но така си пишеше в резюмето (Yoon Jung Hyuk, is a popular, smart and handsome college student, majoring in engineering) хи май те са в грешка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Desi_Zh Отговорено 16 Август, 2013 Share Отговорено 16 Август, 2013 Много хубав филм. Успя да ме трогне. Всички бяха много истински Понякога човек изпитва влечение към друг ненадейно. Не случайно съществува израз като "любов от пръв поглед", така че няма смисъл да се разсъждава по въпроса кога двамата герои са започнали да изпитват чувства един към друг. Просто всеки от тях видя в другия това, от което имаше нужда. Главната героиня искаше да прекара остатъка от живота си на свобода и да се чувства обичана от семейството си, а мъжът й постоянно й напомняше, че е болна и сякаш вече не виждаше в нея жена. Въпреки разликата във възрастта и болестта, главният герой се държеше с нея именно като с жена и така успя да я спечели. Разликата между нея и простоватата му и вдетинена приятелка определено биеше на очи. Краят също ми хареса, въпреки не ми се случва често при корейските филми. Вдъхваше надежда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 9 Ноември, 2013 Share Отговорено 9 Ноември, 2013 Избягвам да гледам такива натоварващи филми и сериали, но тук играе моето сладурче - Lee Jong Suk, и не устоях - много нежен, чаровен, лъчезарен, любвеобвилен. Той и Ким Бом са ми сладурчетата-бонбони, другите ми са чаровници мъжкари, и третият ми тип са строгите мъжкари... Та, моето момче пак с някаква кака се заформи, любов от пръв поглед в болницата, да ама и каката беше се издокарала, показа му коляно и той съвсем лапна въдицата. :28558: колко му трябва на едно хлапе... Значи доста неща не са ясни, набляга се и се разчитали на емоцията във филма и харизмата на малкия, който е катализаторът, главната героиня да вземе своето окончателно решение. Филм за избора на една жена при поставяне на смъртоносната диагноза - рак, за желанието й да остави след себе си не спомени за измъчените си и осакатени дух и тяло, а само прекрасни спомени: да изживее докато е възможно щастливо дните си със съпруга и детето си, да остане докрай за тях, прекрасна съпруга и майка, Филм, за начина на отношение към смъртоносно болните хора, за правото им на личен избор - на лечение и начин на живот, евентуално изборът им, и как да умрат. Тиха тъга, самотни размисли, и любвеобвилна тишина, ме съпътстваха докато гледах филмчето, и накрая.... погледът й сред прекрсните слънчогледи, напоени със сълзите на малакия ми бонбон.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts