magic Публикувано 6 Април, 2013 Share Публикувано 6 Април, 2013 Sunshine / Tawan Tor Saeng Година: 2012 г. Държава: Тайланд Жанр: романтична драма Епизоди: 15 Участват: Dome Pakorn Lum като Pakaphong Mai Davika Horne като Rasa Yok Thanyakan Thanakitananon като Kate Shane Nattawat Plengsiriwat като Warit Резюме: Pakaphong (Dome) е красив и богат мъж, който обаче таи в себе си голяма обида от детството си, което е прекарал само с баща си. Възхитен от работата на младата и обещаваща дизайнерка Rasa (Mai), той я наема да работи по интериора на къщата си и не след дълго между тях възникват по-близки отношения. Нещата се развиват добре, докато един ден в живота му не се завръща омразната му майка, заедно с новия й мъж и второто й дете - Pran. За да й отмъсти, Pakaphong се сближава с Pran и дори нещата стигат до сватба, докато на нея той не среща приятелката си Rasa под ръка с новия си годеник - архитектът Chawin... Разкъсан от ревност към Rasa, Pakaphong проваля сватбата си. WIKI ON-LINE С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СЕРИАЛЪТ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blue_Moon Отговорено 6 Март, 2015 Share Отговорено 6 Март, 2015 Страхотен сериал. Много лек, романтичен, приятен. Маи и Доме са много чаровна двойка, драмата беше в нормални граници, всичко беше много приятно. Хареса ми, че героинята на Маи не беше някоя безгласна буква, а напротив, много активна и не падаше по гръб. Хубаво слагаше на място Доме. Шефа й и секретарката бяха страхотни образи, много смях беше с тях, особено когато шефа разказваше клюките, които съвсем случайно е чул. А най съм се смяла, като я видяха да танцува с Варит и не можеха да повярват, ченетата им увиснаха. За Доме, много тъжно ми беше случката с родителите му, но пък и неговото отмъщение ми беше.... да кажем много странно. А Варит голяма душа беше, много добър, истински, верен до край приятел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 13 Юни, 2016 Share Отговорено 13 Юни, 2016 Като цяло аз много харесвам такъв тип сериали и винаги подхождам към тях с голямо желание, въпреки типичният сюжет, които предлагат (това никога не ми е било критерии). Лично към този лакрон подходих с голямо желание, защото много добре ми звучеше резюмето. В този ред на мисли, самото представяне на лакрона се оказа много по- добро от него. Сериала е скучен, блудкав, прекалено захаросан за моя вкус и в него не присъстваше никакво действие или развитие. Сериите бяха изпълнени с почти еднакви сцени, които ги запълваха и както обичам да казвам всичко в тях беше "разтягане на локуми". Историята на която беше базиран сюжетът беше недоизмислена и доста глупава да не говорим за не логичното отмъщение и държание на главният герой. За всичките 15 серии не успях да намеря нищо, което да ми прикове вниманието, изгледах го само и единствено защото не обичам да оставям недовършени сериали. Всеки си има различно виждане за нещата, за това нека му даде шанс ако прецени. Аз лично не бих го гледала отново. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts