Jump to content

90 Days Time for Love (2006-2007)

Recommended Posts

90 Days Time for Love/90일, 사랑할 시간
spacer.png

Държава: Южна Корея
Жанр: Романтична драма
Епизоди: 16
Година: 2006-2007
Субтитри: Английски

В ролите:
Kim Ha Neul - Go Mi Yeon
Kang Ji Hwan - Hyun Ji Seok
Jung Hye Young - Park Jung Ran
Yoon Hee Suk - Kim Tae Hun

Сюжет:
В разцвета на живота си, на 31 години, Хьон Джи Сок е обречен да напусне света след три кратки месеца. Единственото нещо, което той желае, е да открие истинската си любов и да изживее оставащите му 90 дни живот с нея.
Съдбата на Хьон Джи Сок е да срещне Го Ми Йон още в училище, но сърцата им остават разбити, когато се оказва, че двамата са първи братовчеди.
Дали любовта им ще може да преодолее тежките окови на обществото?

Свали с английски субтитри:  :click: 

Руски субтитри :click:
Свали с руски субтитри: :click: 

Онлайн с английски субтитри:click:

Онлайн с руски субтитри: :click:

Коментар: Откъдето и да го погледнеш, сериалът си е истинска драма по корейски с много сълзи, любов, трудности и прочее. Още от средата на първи епизод все едно някой те стиска за гърлото и така докрай. Въпреки това си заслужава времето, пък било то и само за да се наслади човек на Канг Джи Хуан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два месеца го теглих от D-addicts и когато го изтеглих не намерих сили да го гледам, и за да не се изкушавам го изтрих вместо да му направя тема и да го кача някъде. Толкова сълзи пролях покрай тези корейски драми, че само от резюмето вече бях готова да ревна. За този сериал трябва специално настроение, някак да се отделиш от несъщественосто и да надскочиш дребнавото, за да издържиш на толкова драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе за рев има в изобилие, аз сега го гледам за втори път с една приятелка и въпреки че знам какво ще се случи, пак ми е едно такова тегаво и си подсмърчам, а и тя милата до мене аха да се разплаче с глас.

Не знам какво им има на тези корейци, обаче като рекат да те разплачат, могат най-безмилостно да ти смачкат сърцето и така ще го направят, че да искаш още... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радост благодаря за готиния сериал! Много ми хареса. След 12 епизод голям рев падна, OST беше супер и допълваше идеално атмосферата. Не знам дали маняците който са се нагледали на много и тъжни драми ще им хареса. Актьорите бяха супер особенно ме разчувстваше Kim Hye Ok която играеше майката на Ji-seok и въобще невероятна роля направи. Аз я помня от Over the Rainbow, въобще и Кang Ji Hwan го знаете как реалистично плаче. Не някво изкуствено циврене, а просто му се зачервяват очите и потичат сълзи. Много ефектно и въздействащо.

Края беше малко разочероващ, след момента в който се блъсна в колата и оцеля. Щеше да е невероятно красиво и перфектен завършек ако се бяха сабрали в отвъдното споделяйки смъртта като Ромео и Жулиета. Не знам ама много стана щастливите завършеци искаше ми се един драматично-трагичен. Нямам думи колко съм нещастен от факта, че плужека Tae-hun пак получи шанс. Нооо както и да е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една много, много тъжна история.

Но тъй като аз много си падам по такива драми,просто си го изгледах на един дъх.

Kang Ji Hwan ми е голям любимец и не мога да не отбележа добрата му игра.

Kim Ha Neul също много ми хареса-до последно се бори за своята безнадеждна любов.

Много сълзи пролях по тази тяхна любов и го препоръчвам горещо на тези, които също като мен обичат драмите.

Да не забравя и страхотната музика!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове