radost123 Публикувано 6 Април, 2010 Share Публикувано 6 Април, 2010 90 Days Time for Love/90일, 사랑할 시간 Държава: Южна Корея Жанр: Романтична драма Епизоди: 16 Година: 2006-2007 Субтитри: Английски В ролите: Kim Ha Neul - Go Mi Yeon Kang Ji Hwan - Hyun Ji Seok Jung Hye Young - Park Jung Ran Yoon Hee Suk - Kim Tae Hun Сюжет: В разцвета на живота си, на 31 години, Хьон Джи Сок е обречен да напусне света след три кратки месеца. Единственото нещо, което той желае, е да открие истинската си любов и да изживее оставащите му 90 дни живот с нея. Съдбата на Хьон Джи Сок е да срещне Го Ми Йон още в училище, но сърцата им остават разбити, когато се оказва, че двамата са първи братовчеди. Дали любовта им ще може да преодолее тежките окови на обществото? Свали с английски субтитри: Руски субтитри Свали с руски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Коментар: Откъдето и да го погледнеш, сериалът си е истинска драма по корейски с много сълзи, любов, трудности и прочее. Още от средата на първи епизод все едно някой те стиска за гърлото и така докрай. Въпреки това си заслужава времето, пък било то и само за да се наслади човек на Канг Джи Хуан. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shae Отговорено 6 Април, 2010 Share Отговорено 6 Април, 2010 Два месеца го теглих от D-addicts и когато го изтеглих не намерих сили да го гледам, и за да не се изкушавам го изтрих вместо да му направя тема и да го кача някъде. Толкова сълзи пролях покрай тези корейски драми, че само от резюмето вече бях готова да ревна. За този сериал трябва специално настроение, някак да се отделиш от несъщественосто и да надскочиш дребнавото, за да издържиш на толкова драма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radost123 Отговорено 6 Април, 2010 Автор Share Отговорено 6 Април, 2010 абе за рев има в изобилие, аз сега го гледам за втори път с една приятелка и въпреки че знам какво ще се случи, пак ми е едно такова тегаво и си подсмърчам, а и тя милата до мене аха да се разплаче с глас. Не знам какво им има на тези корейци, обаче като рекат да те разплачат, могат най-безмилостно да ти смачкат сърцето и така ще го направят, че да искаш още... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Отговорено 6 Април, 2010 Share Отговорено 6 Април, 2010 Радост благодаря за готиния сериал! Много ми хареса. След 12 епизод голям рев падна, OST беше супер и допълваше идеално атмосферата. Не знам дали маняците който са се нагледали на много и тъжни драми ще им хареса. Актьорите бяха супер особенно ме разчувстваше Kim Hye Ok която играеше майката на Ji-seok и въобще невероятна роля направи. Аз я помня от Over the Rainbow, въобще и Кang Ji Hwan го знаете как реалистично плаче. Не някво изкуствено циврене, а просто му се зачервяват очите и потичат сълзи. Много ефектно и въздействащо. Края беше малко разочероващ, след момента в който се блъсна в колата и оцеля. Щеше да е невероятно красиво и перфектен завършек ако се бяха сабрали в отвъдното споделяйки смъртта като Ромео и Жулиета. Не знам ама много стана щастливите завършеци искаше ми се един драматично-трагичен. Нямам думи колко съм нещастен от факта, че плужека Tae-hun пак получи шанс. Нооо както и да е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 21 Август, 2011 Share Отговорено 21 Август, 2011 Една много, много тъжна история. Но тъй като аз много си падам по такива драми,просто си го изгледах на един дъх. Kang Ji Hwan ми е голям любимец и не мога да не отбележа добрата му игра. Kim Ha Neul също много ми хареса-до последно се бори за своята безнадеждна любов. Много сълзи пролях по тази тяхна любов и го препоръчвам горещо на тези, които също като мен обичат драмите. Да не забравя и страхотната музика! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts