Jump to content

Recommended Posts

little-big-soldier-poster.jpg

Little Big Soldier / Малкият голям войник

Държава: Китай / Хонг Конг
Година: 25 февруари 2010
Език: мандарин
Жанр: военен, комедия, приключенски
Режисьор: Дин Шен
Продуцент: Джеки Чан
Участват: Джеки Чан, Лин Пен, Йо Сенг Юн и др.
Продукция на Polybona Films JCE Movies Limited
Времетраене: 91 мин
Инфо за филма: wikipedia и imdb
Субтитри: български
Сваляне http://www.zamunda.net/details.php?id=214392&hit=1zamunda.net title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif с бг субс
Сваляне още: оттук или оттук

Резюме: Единият е стар войник, който иска единствено да оцелее. Другият е млад генерал, жаден за завоевания. Те са единствените оцелели след кървава битка.
Когато войникът намира ранения генерал, решава да го отвлече, но всъщност го въвлича в приключение. Боецът си мисли, че получавайки парите от откупа няма да му се наложи повече да воюва. Вместо това обаче ще научи колко ценен е човешкият живот, спасявайки унизения генерал, всеки път щом той направи опит за самоубийство, за да защити честта си.
Устремени към различни цели, двамата ще намерят пътят един към друг и ще се превърнат в съмишленици, борещи се срещу общ враг.

Историята на "Little Big Soldier" е дело на Джеки Чан, който за пръв път започнал да работи над нея преди 20 години. В интервю Чан признава, че я е предлагал на много хора, но единствено режисьорът Дин Шен е поел риска. Филмът е комедия за живота по време на война, но изпраща силно послание, че мирът е безценен, обобщава Чан.

Скрийншот:
little+big+soldier+series+30.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много леко филмче, гледа се на един дъх. Краят бе голяма изненада за мен.

Много се смях на 1-2 бойни сцени, което също доста ме изненада

И аз бих дала оценка 7.5/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове