Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

ИСКАМ РОМАНТИКА 2

Жанр: Комедия, Романтичен
Епизоди: 16
Телевизия: tvN
Година: 2012

Режисьор: Lee Jung Hyo, Jang Young Woo
Сценарист: Jung Hyun Jung ( I Need Romance (2011) )

Сериалът е свързан с I Need Romance (2011) и I Need Romance 3 (2014)

В главните роли:

Lee Jin Wook като Yoon Seok Hyun
Jung Yoo Mi като Joo Yeol Mae

Kim Ji Suk като Shin Ji Hoon
Kim Ji Woo
Kang Ye Sol

Резюме: История за любовта и кариерата на градските жени.
В драмата Чу Йол Ме се оплита в любовен триъгълник и трябва да избира между дългогодишния си приятел Юн Сок Хьон и новия си любим Шин Джи Хун.

Интересно:
Драмата е втори сезон на I Need Romance, но с различен актьорски състав и различни персонажи.
Цитатът от официалния постер на драмата гласи: " Раздялата, която изглежда фалшива, любовта, която изглежда истинска."

Лично мнение:

Кастът изглежда интересен, има и не толкова познати лица. Сценаристът е същият като в първи сезон и това ми подсказва, че сериалът ще е забавен и интересен. Силно се надявам да задмине дори първи сезон. wink.gif

:essub: 

С български субтитри: :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :subs: :click: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, изглежда интересно и май ще се окаже тъкмо това, което ми се гледа. Умеят корейците да поднасят обикновени въпроси по различен начин.

Желая успех на драмата. И най-вече на актрисата, която си харесвам много от Que Sera Sera. Много се надявам стилистите този път да ни я покажат в пълния й блясък :)

Jeong_Yu_mi_8219.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Не само втори сезон на един от най-готините сериали през последните години в жанра, но и ще участва Lee Jin Wook blaa.gif - "изпълнителният севернокорейски шпионин" от Spy Myung Wol ! Дано този път той да "спечели мача" (мацката)!

Колкото до Kim Ji Suk, трябва да призная, че колкото и добре да изглежда, като актьор определено има да учи доста... но е вярно и това, че с времето има някакво развитие, така че, ще ми бъде интересно как ще се изяви тук.

Макар сценаристът да е същия, малко ме притеснява, че режисьорът вече не е Lee Chang Han...

Във всеки случай, пожелавам им успех! Дори и да достигнат нивото на предходния сезон (без да го надскачат) сериалът няма да е за изпускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кратко превю на епизод 1:

! :lol:

Актьорският състав е много интересен, Ю Ми първо, второ Ким Джи Сок, след казармата е още повече пич, и, знам, че ще трупа похвали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съжалявам, че режисьорът не е същият. Обаче актьорският състав лично на мен ми се вижда много, много интересен. Нищо чудно да се получи и още по-забавна история от първата. Притеснява ме само това, новият режисьор да не се окаже с "по-консервативни" възгледи... :lol: Надявам се да подходи още "по-отворено" към сериала. Както и да е, чакам го с нетърпение.

Маце, слагам ти 10 питанки ?????????? и мисля, че ще се сетиш какво те питам, ха-ха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маце, слагам ти 10 питанки ?????????? и мисля, че ще се сетиш какво те питам, ха-ха.

Маце, и аз слагам питанки, че нали знаеш каква слабост ми е Lee Jin Wook... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маце, и аз слагам питанки, че нали знаеш каква слабост ми е Lee Jin Wook... :lol:

Ха-ха, бързо загряваш. Тоя красавец и аз си го обичам. Чакам да го видя точно в такава роля. Определено за него ще е нещо доста по-различно, също и за останалите от актьорския състав. Наистина умирам от любопитство как точно тези артисти и актриси ще се превъплатят в подобни роли. И се кефя предварително, имам чувството, че шоуто ще е пълно отвсякъде. Е, стига режисьора да не подходи много "морално". Но не вярвам да го направи, по-логично е да следва линията на първия сезон.

Та... по въпроса за загряването - във всеки случай аз съм на линия, с бойно настроение и нагласа за 24-часови експресни поръчки. :282: Само чакам Мацето да вземе голямата тояга и да събере стадото.:P:P

П.П. А на бас, че тук печелившата карта накрая ще се държи от другия герой, т.е. смяна на резултата от двубоя. Това много ще ме устрои.:lol: :

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сякаш няма да е много невинно... от целия каст се притеснявам единствено и само за Уки... <_<

Че ми е дървен горкият... но силно се надявам да ме изненада... приятно. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изненадки и аз очаквам. Трябва да има на фона на "тази романтика"... :lol:

4 мин. превю!!! И, за да подсетя, сериалът днес стартира.

Успех на продукцията и дано не спират да ни забавляват, за да коментираме тук :).

Дамите от пресконференцията са "цветни", надявам се, колкото образите им..Мъжете са готини, също. Абе, приятен каст, стискаме палци за плот,

ах дано и заслужен край. Но, да не бързам толкова ... :lol:

20120618_1339999534_87357800_1.jpg

N2012061821451880301.jpg

Добавка, камео участие на Гьо Ун.

1340070918909.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като видях, че сериалът ще се излъчва по кабеларката, спрях да се притеснявам, че ще се правят на излишно морални.

Превюто е зарибяващо... ще видим и сериала как ще е. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все по-добри стават тия продукции (скоро корейските целувачки ще държат летвата как се прави това на екран biggrin.gif )

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

След изгледания първи епизод мога да си кажа, че ще е супер интересно, на мен ми беше доста забавно, а този новия пич, който се появява в живота й е супер готин, ще става забавно wink.gifbiggrin.gif

Хах къде изчезнаха презервативите от хладилника biggrin.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледания първи епизод мога да си кажа, че ще е супер интересно, на мен ми беше доста забавно, а този новия пич, който се появява в живота й е супер готин, ще става забавно wink.gifbiggrin.gif

Този готиният пич е Ким Джи Сок!! Аз заради него захапах първи епизод и не останах разочарована.
Хубаво начало, после малко попрекалиха с тези спомени и накрая за капак - появяването на този сладур! Ще го видим по-нататък как ще се изяви?! Винаги е толкова забавен!! wub.gif
Джин Ук е вярно готино дърво, но пък си го бива в целувките!!!
Мацката в главната роля е една такава милинка и ми се хареса, поне в началото. Приятелките също.
Гьо Ун се надявам да не е бил камео само, защото появяването му беше доста кратко. Така че.. Ще гледам по-нататък. И на мен tvN ми става любимата телевизия - кратички епизодчета, малко по-различни сценарии и сладички рекламки за разнообразиеwink.gif)) Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джин Ук е вярно готино дърво, но пък си го бива в целувките!!!

Нали? Аз, така или иначе, съм фен все на актьори дръвчета, ама тоя печели допълнителни точки и заради целувките... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? Аз, така или иначе, съм фен все на актьори дръвчета, ама тоя печели допълнителни точки и заради целувките... :P

Хах съгласявам се с вас, в целувките доста го бива и като гледам и нататък ще има още показно от негова страна ;):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не ме грабна. Каста не ме кефи, особено като се сетя кои бяха в първия сезон. Ама така де, ще видим нататък как ще прогресира сериала. Много го харесвам първия сезон и се надявам да не се изложат с този. И аз се чудих откъде ми е позната главната, а тя била шматката от Que Sera Sera. :D Там беше по- яка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не ме грабна. Каста не ме кефи, особено като се сетя кои бяха в първия сезон. Ама така де, ще видим нататък как ще прогресира сериала. Много го харесвам първия сезон и се надявам да не се изложат с този. И аз се чудих откъде ми е позната главната, а тя била шматката от Que Sera Sera. :D Там беше по- яка!

Най-добрият начин да се отървеш от подобни негативни емоции към каст, е просто да не гледаш. Не ти ли харесват артистите, сестро, всичко останало губи смисъл и не си заслужава да гледаш лица, които не те кефят. Иначе само боли глава. :D

Мен пък точно каста ме кефи и то страшно ме кефи... Да съм се молила да са те, нямаше да ги сложат. "Шматката" си я харесвам точно още от Que Sera Sera, за "дръвчето" Уки да не говорим, обожавам подобни "дръвчета". :P

Най-интересно ми стана обаче нещо друго.

Различен сюжет, различни артисти, очертава се наистина различна история от първи сезон. Но зад очевидното виждам още в първа серия как нещата се завъртат някак много близо и подобно на него, пресъздадени по различен начин. Или просто не ме е пуснала още старата "вълна"....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но зад очевидното виждам още в първа серия как нещата се завъртат някак много близо и подобно на него, пресъздадени по различен начин. Или просто не ме е пуснала още старата "вълна"....

Абсолютно същото е и моето усещане, дори залагам, че краят ще е същият. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tvN ще ми стане любимата телевизия от корея :D

2 серия е интересна и питките се запичат вече :) , мотото е "сексът си е само секс" , интересно ми е каква ще е първата реплика от 3 серия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове