lunati4kata Публикувано 5 Юни, 2012 Share Публикувано 5 Юни, 2012 ИСКАМ РОМАНТИКА 2 Жанр: Комедия, Романтичен Епизоди: 16 Телевизия: tvN Година: 2012 Режисьор: Lee Jung Hyo, Jang Young Woo Сценарист: Jung Hyun Jung ( I Need Romance (2011) ) Сериалът е свързан с I Need Romance (2011) и I Need Romance 3 (2014) В главните роли: Lee Jin Wook като Yoon Seok Hyun Jung Yoo Mi като Joo Yeol Mae Kim Ji Suk като Shin Ji Hoon Kim Ji Woo Kang Ye Sol Резюме: История за любовта и кариерата на градските жени. В драмата Чу Йол Ме се оплита в любовен триъгълник и трябва да избира между дългогодишния си приятел Юн Сок Хьон и новия си любим Шин Джи Хун. Интересно: Драмата е втори сезон на I Need Romance, но с различен актьорски състав и различни персонажи. Цитатът от официалния постер на драмата гласи: " Раздялата, която изглежда фалшива, любовта, която изглежда истинска." Лично мнение: Кастът изглежда интересен, има и не толкова познати лица. Сценаристът е същият като в първи сезон и това ми подсказва, че сериалът ще е забавен и интересен. Силно се надявам да задмине дори първи сезон. С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kandala Отговорено 5 Юни, 2012 Share Отговорено 5 Юни, 2012 О, изглежда интересно и май ще се окаже тъкмо това, което ми се гледа. Умеят корейците да поднасят обикновени въпроси по различен начин. Желая успех на драмата. И най-вече на актрисата, която си харесвам много от Que Sera Sera. Много се надявам стилистите този път да ни я покажат в пълния й блясък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kremenski Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 Супер! Не само втори сезон на един от най-готините сериали през последните години в жанра, но и ще участва Lee Jin Wook - "изпълнителният севернокорейски шпионин" от Spy Myung Wol ! Дано този път той да "спечели мача" (мацката)! Колкото до Kim Ji Suk, трябва да призная, че колкото и добре да изглежда, като актьор определено има да учи доста... но е вярно и това, че с времето има някакво развитие, така че, ще ми бъде интересно как ще се изяви тук. Макар сценаристът да е същия, малко ме притеснява, че режисьорът вече не е Lee Chang Han... Във всеки случай, пожелавам им успех! Дори и да достигнат нивото на предходния сезон (без да го надскачат) сериалът няма да е за изпускане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blacky80 Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 Кратко превю на епизод 1: ! Актьорският състав е много интересен, Ю Ми първо, второ Ким Джи Сок, след казармата е още повече пич, и, знам, че ще трупа похвали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest noname123 Отговорено 13 Юни, 2012 Share Отговорено 13 Юни, 2012 Много съжалявам, че режисьорът не е същият. Обаче актьорският състав лично на мен ми се вижда много, много интересен. Нищо чудно да се получи и още по-забавна история от първата. Притеснява ме само това, новият режисьор да не се окаже с "по-консервативни" възгледи... Надявам се да подходи още "по-отворено" към сериала. Както и да е, чакам го с нетърпение. Маце, слагам ти 10 питанки ?????????? и мисля, че ще се сетиш какво те питам, ха-ха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 13 Юни, 2012 Share Отговорено 13 Юни, 2012 Маце, слагам ти 10 питанки ?????????? и мисля, че ще се сетиш какво те питам, ха-ха. Маце, и аз слагам питанки, че нали знаеш каква слабост ми е Lee Jin Wook... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest noname123 Отговорено 13 Юни, 2012 Share Отговорено 13 Юни, 2012 Маце, и аз слагам питанки, че нали знаеш каква слабост ми е Lee Jin Wook... Ха-ха, бързо загряваш. Тоя красавец и аз си го обичам. Чакам да го видя точно в такава роля. Определено за него ще е нещо доста по-различно, също и за останалите от актьорския състав. Наистина умирам от любопитство как точно тези артисти и актриси ще се превъплатят в подобни роли. И се кефя предварително, имам чувството, че шоуто ще е пълно отвсякъде. Е, стига режисьора да не подходи много "морално". Но не вярвам да го направи, по-логично е да следва линията на първия сезон. Та... по въпроса за загряването - във всеки случай аз съм на линия, с бойно настроение и нагласа за 24-часови експресни поръчки. Само чакам Мацето да вземе голямата тояга и да събере стадото. П.П. А на бас, че тук печелившата карта накрая ще се държи от другия герой, т.е. смяна на резултата от двубоя. Това много ще ме устрои. : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 13 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 13 Юни, 2012 И нещо специално за мацките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 13 Юни, 2012 Share Отговорено 13 Юни, 2012 Сякаш няма да е много невинно... от целия каст се притеснявам единствено и само за Уки... Че ми е дървен горкият... но силно се надявам да ме изненада... приятно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blacky80 Отговорено 20 Юни, 2012 Share Отговорено 20 Юни, 2012 Изненадки и аз очаквам. Трябва да има на фона на "тази романтика"... 4 мин. превю!!! И, за да подсетя, сериалът днес стартира. Успех на продукцията и дано не спират да ни забавляват, за да коментираме тук . Дамите от пресконференцията са "цветни", надявам се, колкото образите им..Мъжете са готини, също. Абе, приятен каст, стискаме палци за плот, ах дано и заслужен край. Но, да не бързам толкова ... Добавка, камео участие на Гьо Ун. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 21 Юни, 2012 Share Отговорено 21 Юни, 2012 След като видях, че сериалът ще се излъчва по кабеларката, спрях да се притеснявам, че ще се правят на излишно морални. Превюто е зарибяващо... ще видим и сериала как ще е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jibromicin4o Отговорено 22 Юни, 2012 Share Отговорено 22 Юни, 2012 (Редактирано) Все по-добри стават тия продукции (скоро корейските целувачки ще държат летвата как се прави това на екран ) Редактирано 27 Ноември, 2013 от k1227 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 22 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 22 Юни, 2012 (Редактирано) След изгледания първи епизод мога да си кажа, че ще е супер интересно, на мен ми беше доста забавно, а този новия пич, който се появява в живота й е супер готин, ще става забавно Хах къде изчезнаха презервативите от хладилника Редактирано 27 Ноември, 2013 от k1227 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 22 Юни, 2012 Share Отговорено 22 Юни, 2012 (Редактирано) След изгледания първи епизод мога да си кажа, че ще е супер интересно, на мен ми беше доста забавно, а този новия пич, който се появява в живота й е супер готин, ще става забавно Този готиният пич е Ким Джи Сок!! Аз заради него захапах първи епизод и не останах разочарована.Хубаво начало, после малко попрекалиха с тези спомени и накрая за капак - появяването на този сладур! Ще го видим по-нататък как ще се изяви?! Винаги е толкова забавен!! Джин Ук е вярно готино дърво, но пък си го бива в целувките!!!Мацката в главната роля е една такава милинка и ми се хареса, поне в началото. Приятелките също.Гьо Ун се надявам да не е бил камео само, защото появяването му беше доста кратко. Така че.. Ще гледам по-нататък. И на мен tvN ми става любимата телевизия - кратички епизодчета, малко по-различни сценарии и сладички рекламки за разнообразие)) Редактирано 27 Ноември, 2013 от k1227 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest noname123 Отговорено 22 Юни, 2012 Share Отговорено 22 Юни, 2012 Джин Ук е вярно готино дърво, но пък си го бива в целувките!!! Нали? Аз, така или иначе, съм фен все на актьори дръвчета, ама тоя печели допълнителни точки и заради целувките... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 22 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 22 Юни, 2012 Нали? Аз, така или иначе, съм фен все на актьори дръвчета, ама тоя печели допълнителни точки и заради целувките... Хах съгласявам се с вас, в целувките доста го бива и като гледам и нататък ще има още показно от негова страна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 23 Юни, 2012 Share Отговорено 23 Юни, 2012 Нещо не ме грабна. Каста не ме кефи, особено като се сетя кои бяха в първия сезон. Ама така де, ще видим нататък как ще прогресира сериала. Много го харесвам първия сезон и се надявам да не се изложат с този. И аз се чудих откъде ми е позната главната, а тя била шматката от Que Sera Sera. Там беше по- яка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest noname123 Отговорено 23 Юни, 2012 Share Отговорено 23 Юни, 2012 Нещо не ме грабна. Каста не ме кефи, особено като се сетя кои бяха в първия сезон. Ама така де, ще видим нататък как ще прогресира сериала. Много го харесвам първия сезон и се надявам да не се изложат с този. И аз се чудих откъде ми е позната главната, а тя била шматката от Que Sera Sera. Там беше по- яка! Най-добрият начин да се отървеш от подобни негативни емоции към каст, е просто да не гледаш. Не ти ли харесват артистите, сестро, всичко останало губи смисъл и не си заслужава да гледаш лица, които не те кефят. Иначе само боли глава. Мен пък точно каста ме кефи и то страшно ме кефи... Да съм се молила да са те, нямаше да ги сложат. "Шматката" си я харесвам точно още от Que Sera Sera, за "дръвчето" Уки да не говорим, обожавам подобни "дръвчета". Най-интересно ми стана обаче нещо друго. Различен сюжет, различни артисти, очертава се наистина различна история от първи сезон. Но зад очевидното виждам още в първа серия как нещата се завъртат някак много близо и подобно на него, пресъздадени по различен начин. Или просто не ме е пуснала още старата "вълна".... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 23 Юни, 2012 Share Отговорено 23 Юни, 2012 Но зад очевидното виждам още в първа серия как нещата се завъртат някак много близо и подобно на него, пресъздадени по различен начин. Или просто не ме е пуснала още старата "вълна".... Абсолютно същото е и моето усещане, дори залагам, че краят ще е същият. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jibromicin4o Отговорено 23 Юни, 2012 Share Отговорено 23 Юни, 2012 tvN ще ми стане любимата телевизия от корея 2 серия е интересна и питките се запичат вече , мотото е "сексът си е само секс" , интересно ми е каква ще е първата реплика от 3 серия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts