Jump to content

Recommended Posts

Cinderella_%282006_film%29.jpg

Пепеляшка

Година: 2006
Страна: Южна Корея
Жанр: ужаси, драма
Продължителност: 01:36:33
Режисьор: Bong Man Dae
В ролите: Ahn Ah Yung, Ahn Gyu Ryun, Jeon So Min, Shin Se Kyeong, Yu Da In

Описание:
 Приятелки на Хьон Су, посетили пластичен хирург, с надеждата да се сдобият с блестяща красота, след операциите започват загадъчно да умират. Хьон Су се опитва да разбере причините за тяхната смърт, но работата се усложнява от това, че хирургът, извършил операциите, е собствената й майка...

Лично мнение: 

Нищо общо с класическата приказка.
Почти всички герои са жени; в това отношение филмът е пример как на хубави жени могат да им се случат лоши неща, за които вина мъжете нямат.
История за красотата, майчината любов и крайностите, до които може да се стигне в тези отношения. С голяма доза драматизъм и по-малко страх. На мен лично финалът ми се стори доста неясен, надявам се на вас - не. Доста странен филм.

:essub:

С български субтитри:  :click:  :click: 

Онлайн с български субтири: :click: :click:

С български и английски субтитри:  :click: 

С руски субтитри:  :click:

Онлайн с руски превод: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е супер! Визия, заснемане, сюжет всичко е на ниво. Обзалагам се, че след този филм много момичета са се отказали от пластична операция. :hehe: Като стана дума за сюжета, разбира се не разбрах всичко (то в кой корейски филм от жанра, човек може да разбере всичко wink.gif ) , но почти съм убеден,

че това скритото момиче, е било нещо като донор за кожа... Истинската и дъщеря беше другата, която гледахме през целият филм. Та накрая, майката трябваше да я изостави за да я спаси и да отиде при умрялото момиче. Нещо ала японския "Dark Water"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът повече го определям като тъжен...отколкото като ужас..е има го и този момент,но чак сега като прочетох миналия коментар нещо почнах да се обърквам явно съм била в грешна посока,но аз си мислех,че

истинската и дъщеря,беше тази обезобразената...поради пожара,а фалшивата е тази,която винаги беше пред екрана и тази,която майката накрая изостави... пък нали и тази затворената и завиждаше за това,че има приятелки,че майка и е обръщала внимание.. :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста добре започна филма. Но в един момент стана леко кашичка ,като в края съвсем ме разочарова. Все пак не съжалявам ,че го гледах,Имаше си интересните моменти. Както каза Алисан,не е точно ужас,а повече драма плюс малко кръвчица и няколко по зловещи момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зловещичък, страшничък, но пък ме накара да го изгледам. Това мисля за филма. Малко не ми стана ясно всичко.

Не съжалявам, че го изгледах.

Благодаря на всички които се погрижиха за превода :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове