Tan Публикувано 24 Март, 2010 Share Публикувано 24 Март, 2010 Пепеляшка Година: 2006 Страна: Южна Корея Жанр: ужаси, драма Продължителност: 01:36:33 Режисьор: Bong Man Dae В ролите: Ahn Ah Yung, Ahn Gyu Ryun, Jeon So Min, Shin Se Kyeong, Yu Da In Описание: Приятелки на Хьон Су, посетили пластичен хирург, с надеждата да се сдобият с блестяща красота, след операциите започват загадъчно да умират. Хьон Су се опитва да разбере причините за тяхната смърт, но работата се усложнява от това, че хирургът, извършил операциите, е собствената й майка... Лично мнение: Нищо общо с класическата приказка. Почти всички герои са жени; в това отношение филмът е пример как на хубави жени могат да им се случат лоши неща, за които вина мъжете нямат. История за красотата, майчината любов и крайностите, до които може да се стигне в тези отношения. С голяма доза драматизъм и по-малко страх. На мен лично финалът ми се стори доста неясен, надявам се на вас - не. Доста странен филм. С български субтитри: Онлайн с български субтири: С български и английски субтитри: С руски субтитри: Онлайн с руски превод: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 23 Април, 2010 Share Отговорено 23 Април, 2010 Филма е супер! Визия, заснемане, сюжет всичко е на ниво. Обзалагам се, че след този филм много момичета са се отказали от пластична операция. :hehe: Като стана дума за сюжета, разбира се не разбрах всичко (то в кой корейски филм от жанра, човек може да разбере всичко ) , но почти съм убеден, че това скритото момиче, е било нещо като донор за кожа... Истинската и дъщеря беше другата, която гледахме през целият филм. Та накрая, майката трябваше да я изостави за да я спаси и да отиде при умрялото момиче. Нещо ала японския "Dark Water"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allisan Отговорено 25 Септември, 2011 Share Отговорено 25 Септември, 2011 Филмът повече го определям като тъжен...отколкото като ужас..е има го и този момент,но чак сега като прочетох миналия коментар нещо почнах да се обърквам явно съм била в грешна посока,но аз си мислех,че истинската и дъщеря,беше тази обезобразената...поради пожара,а фалшивата е тази,която винаги беше пред екрана и тази,която майката накрая изостави... пък нали и тази затворената и завиждаше за това,че има приятелки,че майка и е обръщала внимание.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 7 Декември, 2011 Share Отговорено 7 Декември, 2011 Доста добре започна филма. Но в един момент стана леко кашичка ,като в края съвсем ме разочарова. Все пак не съжалявам ,че го гледах,Имаше си интересните моменти. Както каза Алисан,не е точно ужас,а повече драма плюс малко кръвчица и няколко по зловещи момента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magikamegi Отговорено 25 Април, 2014 Share Отговорено 25 Април, 2014 Зловещичък, страшничък, но пък ме накара да го изгледам. Това мисля за филма. Малко не ми стана ясно всичко. Не съжалявам, че го изгледах. Благодаря на всички които се погрижиха за превода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snowmoon Отговорено 5 Април, 2022 Share Отговорено 5 Април, 2022 (Редактирано) Онлайн: Тук Редактирано 5 Април, 2022 от felicyti Благодаря. Добавих линк в описанието 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 27 Май, 2024 Share Отговорено 27 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts