Dark_Angel Публикувано 5 Април, 2012 Share Публикувано 5 Април, 2012 * Kaeru no Oujo-sama * Заглавие: カエルの王女さま , Kaeru no Oujo-sama, Princess of the Frog Страна: Япония Старт: 12 април 2012 г. Формат: рензоку Жанр: комедия ТВ канал: четвъртък 22:00 ч. по Fuji TV Епизоди: 11 Субтитри: Английски субтитри Песен: Ieiri Leo - Shine Участват: Amami Yuki като Kurasaka Mio Ishida Yuriko като Isako Tadako Oshima Yuko като Nonomura Mahiru Oshima Yoko като Baba Mizure Kikuchi Mika като Minagawa Tamago Fukuhara Miho като Haneda Minami Chiba Yudai като Takagaki Shinobu Tamayama Tetsuji като Inui Kazuki Katase Nana като Sakurai Reina Hamada Mari като Sakura Mama Koizumi Kotaro като Isaka Tetsuro Kamisawa Yuki (епизод 11) и др. Резюме: Kurasaka Mio е популярна музикална актриса, която се завръща в Япония след редица неуспехи на Бродуей. По това време тя получава молба, да съживи хора на майките, наречен "Chansons", в родния й град Yume City, който е пред разпадане. Така, тя се заема да изпълни тази задача, използвайки цялата си енергия и опит. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 14 Април, 2012 Share Отговорено 14 Април, 2012 Изгледах първи епизод и съм доволна. Имената на Юдай и Тамаяма-сан ми хванаха веднага окото, още щом излязоха първите новини около дорамата и си казах, че само ще видя тях двамата и ще я зарежа, но... отново си вкарах автогол. Огромна и много приятна изненада за мен бе появата на Такаги Серай, в ролята на син на героинята на Михо Фукухара. Това малко фъстъче ми легна на сърце с ролята си на Питаро в Zenkai Girl и очаквах да се появи отново в някоя дорама, но не и тук. Ще изчакам тези дни и субтитрите на английски, за да схвана напълно цялата картинка, но определено след видяното имам интерес. Отлична е и музиката, която звучи, което също е огромен плюс за мен. Да видим и Юдай Чиба, след разочарованието ми от Shirato Osamu No Jikenbo как ще се представи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 15 Април, 2012 Share Отговорено 15 Април, 2012 И на мен ми хареса първи епизод, макар и без субтитри все още. Актрисата го раздава доста високомерно, все пак е играла на Бродуей.Но подозирам, че хористките ще я променят, а и тя - тях и в края на сериала ще ни изнесат едно страхотно представление. Главната героиня си я харесвам oще от "Around 40", а и останалите персонажи също ми харесват .Историята ми е интересна,така че ще си го следя. Забавен е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 7 Май, 2012 Автор Share Отговорено 7 Май, 2012 Започнаха да правят английски субтитри и за тази дорама. В първи пост съм посочила, къде да следите за тях. Съгласна съм с вас, първи епизод беше много приятен. Харесвам подобни истории, в които става въпрос за музика, а тази продукция, изглежда ще има нужното количество, което може само да ме радва. Интересно ми е какво представление ще ни спретнат на финала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GitaOgg Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 И на мен главната ми е слабост и с нетърпение ще чакам разбираеми субтитри )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 И аз ги очаквам с нетърпение, сериала е супер и всички актьори са страхотни - пеят, танцуват, а и всяка серийка завършва с хубаво изпълнение! Обичам такива сериали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts