mrnkaloto Публикувано 10 Март, 2012 Share Публикувано 10 Март, 2012 Running Out of Time Бг заглавие: Времето изтича Държава: Хонконг Година: 1999 Жанр: екшън Език: кантонски Времетраене: 93 мин Режисьор: Джони То Участват: Анди Лау като Чън, Ching Wan Lau като инспектор Хо, Shiu Hung Hui като главен инспектор Уон, YoYo Mung като момичето от автобуса (много е красива), Waise Lee като Плешивия и др. Резюме: Извършен е обир. Заподозреният е взел заложник и държи да преговаря само с инспектор Хо. Исканията му са... да си поиграят на една игра за точно 3 дни. Без да се усети, инспекторът започва да играе по правилата на тази игра, търсейки причините за обира, кой и как го е извършил. Лично мнение: Филмът, нищо, че е стар, си е готин. Анди Лау, естествено, се справи блестящо, но и инспектор Хо не остана по назад, беше много забавен, с приятно чувство за хумор. Вплетеният образ на глуповатия главен инспектор Уонг допълни свежата атмосфера на филма. Гледах го леко, без излишно напрежение, въпреки дъжда от куршуми, цъкащи бомби и запалени коли. Много приличен екшън! Българските субтитри са готови, от мен цунки на inzilbeth Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fastuka Отговорено 13 Март, 2012 Share Отговорено 13 Март, 2012 Страхотен филм и страхотна игра на Чин Уан Лау. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike Отговорено 14 Март, 2012 Share Отговорено 14 Март, 2012 Така е, Джонито е класик, а и много го бива да създава подобен род филм, жалко, че вече не се правят такива. Поне мен ме обзе една приятна носталгия за тези времена, пък и Анди Лау, в тия години, все още наистина играеше. Лау Чин Уан и ме страшно ме кефи, напоследък все гледам негови филм, а и участва в последния филм на Джони То, който пък е доста различен и определено си струва да му се обърне внимание (Life Without Principle, дори може да го преведа по някое време, когато се преборя с мързела си). Огромно благодарско за субтитрите, супер са! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 23 Май, 2024 Share Отговорено 23 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts