speedy86 Публикувано 9 Март, 2012 Share Публикувано 9 Март, 2012 Име: Xiao Xiao Bin/Little Bin/Сяо Сяо Бин Истинско име: Wen Xuan Ye Дата на раждане: 22 ноември 2004 г. Семейство: баща му и братчето му също са актьори Сериали: Gu Du De Mei Shi Jia (Youku, 2015) Lovestore at the Corner (CTS, 2014) Absolute Boyfriend (FTV, 2012) Love Keeps Going (CTV, 2011) P.S. Man (TTV / SETTV, 2010) Down With Love (CTV / GTV, 2009) Autumn's concerto (TTV / SETTV, 2009) Love At Sun Moon Lake (BTV, 2008) Star Knows My Heart (TTV, 2007) Филми: The Fierce Wife Finale Episode (2013) Da Xiao Jiang Hu (2011) The Parent Trap (2010/2011) Помните ли бузестия дребосък от Autumn's concerto и Down with love? Да, този, когото всички дружно се заканвахме да нащипем хубаво! Ето го и него от плът и кръв. Това невероятно хлапе се снима от 2-годишен, като любопитното е, че "дебютът" му е в римейк на същия сериал, в който навремето е играл баща му. Ще се повторя, но няма как да не отбележа, че освен талант, младежът притежава и страхотен късмет, защото дотук е играл все с тайвански звезди - Анди Лау, F3 (т.е. цялото тайванско F4 без Кен), Синди Уан, Ела Чън, Ади Ан, Тифани Сю, Бианка Бай... Да не изброявам. Стискам палци и за в бъдеще да вършее все толкова успешно малкия и големия екран. Вижте само следната снимка и кажете няма ли за какво да му завиди човек: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 9 Март, 2012 Share Отговорено 9 Март, 2012 Малкия е страхотно, симпатично дете. Наистина го очаква светло бъдеще. Много ми хареса в Autumn's Concerto. С Ади и Ваннес имаха голяма химия помежду си. Личеше си, че са си допаднали. Ако не се лъжа след сериала Ваннес участваше в някакво друго предаване със Сяо Бин. Тримата бяха невероятни. Още са ми пред очите "Мишу, мишу..." Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 10 Март, 2012 Share Отговорено 10 Март, 2012 О да ,голям сладур е, аз в момента го гледам в Autumn's Concerto. Истинско бонбонче.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lovevirus Отговорено 10 Март, 2012 Share Отговорено 10 Март, 2012 И на мен ми стана любимец малчугана. Ето едно клипче от неговия снимачен процес в Autumn's Concerto. Изглежда всички са се забавлявали покрай него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 11 Март, 2012 Share Отговорено 11 Март, 2012 И в "Match Made in Heaven" , като синчето на Vic Zhou Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 29 Март, 2012 Share Отговорено 29 Март, 2012 Дечкото е уникален сладур... и с нетърпение очаквам да излезе превод на филма с Вик А без следващите снимки, просто няма как да мине ... една от любимите ми екранни двойки... без да включваме и Ади, че става взривоопасно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts