tqbotu Публикувано 4 Май, 2010 Share Публикувано 4 Май, 2010 (Редактирано) Off Topic Алтернативно заглавие: 偷心大聖 P.S.男 / Tou Xin Da Sheng P.S. Nan Жанр: Комедия, Романс Премиера: март 2010 Серии: 21 Субтитри: Английски Участват: Bianca Bai James Sheng Hao Wen Lan Chen Long Sonia Sui След като Xia He Jie е арестуван за това, че проваля филмовата премиера на Аманда, той е осъден на 158 часа общественополезен труд в детска градина. И така започват най-адските 158 часа от живота му. Там той срещна Ма Xiao Qian, учителка, която не само не си пада по неговата очарователна личност като останалата част от женското население, но и прави престоя му в детската градина непоносим. Това, което той не знае, е, че Xiao Qian е бившата му съседка, която той е тормозил като дете. Какво ли ще се случи сега, когато тя може да си отмъсти? С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Личен коментар: Сериалът е страхотен, не знам защо досега никой не му е отделил внимание!! Редактирано 30 Март, 2024 от mrnkaloto Нов постер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rigrina Отговорено 4 Май, 2010 Share Отговорено 4 Май, 2010 Страхотен сериал! Може би най-добрия тайвански, който съм гледала засега. Стигнах до там, че като няма превод и без превод следя сериите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Najini Отговорено 15 Май, 2010 Share Отговорено 15 Май, 2010 Сериалчето наистина го бива От всчики азиаски драми, излезли тази година, като че ли този най-много ми харесва . Малко любопитна информация, която мога да споделя с почитателите му е, че според мен идеята за завръзката на всички истории във филма е взета от един немски игрален филм, който се казва Keinohrhasen (В превод "Заек без уши"). Ако някой се интересува от немската версия ето линк към imdb.com ----> http://www.imdb.com/title/tt0960790/ И ето и линк към треилъра ----> http://www.youtube.com/watch?v=-c-dnauzpNI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
katomova Отговорено 5 Юни, 2010 Share Отговорено 5 Юни, 2010 Наблюдавайки тази тема неустено започнах да го гледам. Не съжалявам и за миг. Това е един по-различен тайвански сериал - няма розово, няма безвкусни обекла, няма крясъци, всъщност е доста интересен. Като цяло гледам тайванско за да разпускам - смешни са с тези фонови звуци, странни облекла и физиономии, които правят. Този сериал смятах, че е поредната боза (ще ме извиняват феновете на тайванското, но са много обстоятелствени), но не бях права. Историята е класическа, несподелена детска любов, изразена с омраза, но за сметка на това е добре представена. Неусетно те кара да седнеш и да изгледаш сериала. Препоръчвам го за разпускане от стрес Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radost123 Отговорено 1 Януари, 2011 Share Отговорено 1 Януари, 2011 Много свежо и забавно сериалче. Гледала съм само първите няколко епизода, но забавлението е пълно, а децата са големи сладури. Главните герои пък по някакъв свой си начин са различни от обикновените клиширани персонажи и страшно много ме радват. Истината е, че като разбрах, че нашият е бил несподелена любов на учителката, направо се втрещих, определено не очаквах така невероятно " случайно" да се наредят нещата Аз предпочитам да го гледам онлайн във вики, понеже не ми се занимава да го свалям, но и така не се губи нищо от очарованието му Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 2 Септември, 2011 Share Отговорено 2 Септември, 2011 За това сериалче са започнали да правят английски софт субтитри... Също и руски субтитри... Едно време имаше много мераклии да го превеждат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GitaOgg Отговорено 19 Септември, 2011 Share Отговорено 19 Септември, 2011 Гледах първите 2 серии с руски субтитри и много ми хареса. Надявам се бързо да го преведът, за мен сериалът е супер забавен, поне за сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 6 Август, 2012 Share Отговорено 6 Август, 2012 Гледах първите 2 серии с руски субтитри и много ми хареса. Надявам се бързо да го преведът, за мен сериалът е супер забавен, поне за сега Явно няма да е много бързо, досега са стигнали до 5 еп. Аз обаче повече няма да чакам, изтеглих ги тези пет еп. и после за останалите ще се боря с английките суб. Там поне са всичките преведени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 20 Октомври, 2014 Share Отговорено 20 Октомври, 2014 Ето линкче към сериала с хубаво качество и субтитри... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 25 Май, 2016 Share Отговорено 25 Май, 2016 Хареса ми и на мен. Интересен е главния, странен някак, но много харизматичен. А героят му - мачо, обаче много ми допадаха обяснителните му монолози относно взаимоотношенията, напомняше ми на дедукцията на Шерлок, хехе... Момичето как го бяха "издокарали" в началото, леле, но в края си беше много добре! И двамата герои показаха голямо развитие в характерите, това много ми допадна. Сериалчето е много добро за релакс. Преведен изцяло на руски тук и тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abjc Отговорено 27 Май, 2016 Share Отговорено 27 Май, 2016 ааааа сладура от Шоколад искам да го гледам, някой ще ме светне ли за края, че излишни трагедии не ми се гледат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 30 Май, 2016 Share Отговорено 30 Май, 2016 излишни трагедии не ми се гледат Можеш да го почваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 14 Юни, 2016 Share Отговорено 14 Юни, 2016 Свежо, леко, не ангажиращо, забавно и романтично сериалче. Видях актьори, които играеха в два много любими мой сериала. Главните актьори са сладури и си изиграха добре ролите. Сюжета е до болка изтъркан и често използван в романтичните комедии но пък за мен това не беше проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts