Jump to content

Recommended Posts

G1NzMf.jpg

Off Topic

%E5%BF%AB%E7%85%A7-1.jpg

Алтернативно заглавие: 偷心大聖 P.S.男 / Tou Xin Da Sheng P.S. Nan
Жанр: Комедия, Романс
Премиера: март 2010

Серии: 21

Субтитри: Английски

Участват:

Bianca Bai

James Sheng

Hao Wen

Lan Chen Long

Sonia Sui

След като Xia He Jie е арестуван за това, че проваля филмовата премиера на Аманда, той е осъден на 158 часа общественополезен труд в детска градина. И така започват най-адските 158 часа от живота му. Там той срещна Ма Xiao Qian, учителка, която не само не си пада по неговата очарователна личност като останалата част от женското население, но и прави престоя му в детската градина непоносим. Това, което той не знае, е, че Xiao Qian е бившата му съседка, която той е тормозил като дете. Какво ли ще се случи сега, когато тя може да си отмъсти?

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Личен коментар:
Сериалът е страхотен, не знам защо досега никой не му е отделил внимание!!

Редактирано от mrnkaloto
Нов постер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Може би най-добрия тайвански, който съм гледала засега. Стигнах до там, че като няма превод и без превод следя сериите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето наистина го бива :) От всчики азиаски драми, излезли тази година, като че ли този най-много ми харесва :).

Малко любопитна информация, която мога да споделя с почитателите му е, че според мен идеята за завръзката на всички истории във филма е взета от един немски игрален филм, който се казва Keinohrhasen (В превод "Заек без уши"). Ако някой се интересува от немската версия ето линк към imdb.com ----> http://www.imdb.com/title/tt0960790/

И ето и линк към треилъра ----> http://www.youtube.com/watch?v=-c-dnauzpNI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наблюдавайки тази тема неустено започнах да го гледам. Не съжалявам и за миг. Това е един по-различен тайвански сериал - няма розово, няма безвкусни обекла, няма крясъци, всъщност е доста интересен. Като цяло гледам тайванско за да разпускам - смешни са с тези фонови звуци, странни облекла и физиономии, които правят. Този сериал смятах, че е поредната боза (ще ме извиняват феновете на тайванското, но са много обстоятелствени), но не бях права. Историята е класическа, несподелена детска любов, изразена с омраза, но за сметка на това е добре представена. Неусетно те кара да седнеш и да изгледаш сериала. Препоръчвам го за разпускане от стрес :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо и забавно сериалче. Гледала съм само първите няколко епизода, но забавлението е пълно, а децата са големи сладури. Главните герои пък по някакъв свой си начин са различни от обикновените клиширани персонажи и страшно много ме радват.

Истината е, че като разбрах, че нашият е бил несподелена любов на учителката, направо се втрещих, определено не очаквах така невероятно " случайно" да се наредят нещата smile.gif

Аз предпочитам да го гледам онлайн във вики, понеже не ми се занимава да го свалям, но и така не се губи нищо от очарованието му

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това сериалче са започнали да правят английски софт субтитри...

Също и руски субтитри...

Едно време имаше много мераклии да го превеждат... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите 2 серии с руски субтитри и много ми хареса. Надявам се бързо да го преведът, за мен сериалът е супер забавен, поне за сега :rolleyes::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите 2 серии с руски субтитри и много ми хареса. Надявам се бързо да го преведът, за мен сериалът е супер забавен, поне за сега :rolleyes::rolleyes:

Явно няма да е много бързо, досега са стигнали до 5 еп. Аз обаче повече няма да чакам, изтеглих ги тези пет еп. и после за останалите ще се боря с английките суб. Там поне са всичките преведени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми и на мен. Интересен е главния, странен някак, но много харизматичен. А героят му - мачо, обаче много ми допадаха обяснителните му монолози относно взаимоотношенията, напомняше ми на дедукцията на Шерлок, хехе... Момичето как го бяха "издокарали" в началото, леле, но в края си беше много добре! И двамата герои показаха голямо развитие в характерите, това много ми допадна. Сериалчето е много добро за релакс.

Преведен изцяло на руски тук и тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ааааа сладура от Шоколад :D  искам да го гледам, някой ще ме светне ли за края, че излишни трагедии не ми се гледат  :P 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо, леко, не ангажиращо, забавно и романтично сериалче. Видях актьори, които играеха в два много любими мой сериала. :) Главните актьори са сладури и си изиграха добре ролите. Сюжета е до болка изтъркан и често използван в романтичните комедии но пък за мен това не беше проблем. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове