Kathie Публикувано 13 Януари, 2012 Share Публикувано 13 Януари, 2012 The Client (2011) Страна: Южна Корея Режисьор: Sohn Young Sung Премиера: 29 септември 2011 Времетраене: 123 минути Жанр: трилър IMDB Участват: Ha Jung Woo Jang Hyuk Park Hee Soon Sung Dong Il Kim Sung Ryeong You Da In Jung Won Joong Резюме: На годишнината от сватбата си Хан Чол Мин (Jang Hyuk) е арестуван за убийството на жена си, чиeто тяло така и не е намерено. Канг Сонг Хи (Ha Jung Woo), който е назначен за адвокат по делото на Хан Чол Мин, настоява съдебният процес да се разглежда с участието на съдебни заседатели. Прокурорът Ан Мин Хо (Park Hee Soon) поема случая на Хан Чол Мин и е готов на всичко, за да победи опонента си - адвокат Канг Сонг Х. От друга страна, адвокат Канг е решен да открие доказателства и да изчисти името на своя клиент. С български субтитри Онлайн с български субтитри С английски субтитри С руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 Почитателките на Чанг Хьок ще бъдат разочаровани, понеже участието му е минимално. За сметка на това е много силно. Прекрасно се е въплътил в ролята си. Ha Jung Woo бе великолепен - и няма да го хваля повече. Самият филм много ми хареса. Държи в напрежение. А краят идва неусетно. Той може би е единственото слабо място на филма, понеже за мен бе предвидим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 1 Февруари, 2012 Share Отговорено 1 Февруари, 2012 Мен краят успя да ме изненада. Хубав филм с още по-хубави актьори. Тази комбинация 3 в 1 ми е неустоима! Което значи, че филмът скоро ще се сдобие с бг субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lussy792000 Отговорено 1 Март, 2012 Share Отговорено 1 Март, 2012 Благодаря за субтитрите, Злати. Филмът много ми хареса. Предвид заглавието ми беше ясно, че краят ще е такъв. Обаче по едно време Джанг Хьок успя да ме заблуди. Другите двама съм ги гледала в някой и друг филм, но определено тук им беше звездната роля Май ми е първият корейски съдебен трилър и добре се е получил. Хареса ми много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
frozen flower Отговорено 14 Март, 2012 Share Отговорено 14 Март, 2012 Изобщо не усетих кога свърши Определено държи в напрежение! Наистина и аз не подозирах, е краят ще е такъв. Много ми хареса и благодаря за субтитрите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eli_li Отговорено 14 Март, 2012 Share Отговорено 14 Март, 2012 Филма е страхотен! Края ми беше ясен, защото е даста сходен с “Първичен страх“ ( много любим филм) Благодаря за превода! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivana93 Отговорено 25 Март, 2012 Share Отговорено 25 Март, 2012 Да, интересен си беше филма, но се учудих, че продължи два часа ... като дефакто през тези 120 мин. нищо не се случи, само в края живна малко. Прическата на Jang Hyuk не бяха я докарали много, много, но пък така поне се вписваше отлично с персонажа му. За Jung Woo ще кажа само, че е страшно талантлив и много красив! Мен краят успя да ме изненада... Понеже теб те е изненадал - мен не успя, защото знаейки, че ще свърши "не както трябва" , предугадих какво може би ще се случи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 4 Юни, 2024 Share Отговорено 4 Юни, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts