Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

The Client (2011)

Страна: Южна Корея

Режисьор: Sohn Young Sung

Премиера: 29 септември 2011

Времетраене: 123 минути

Жанр: трилър

IMDB

Участват:

Ha Jung Woo

Jang Hyuk

Park Hee Soon

Sung Dong Il

Kim Sung Ryeong

You Da In

Jung Won Joong

Резюме: На годишнината от сватбата си Хан Чол Мин (Jang Hyuk) е арестуван за убийството на жена си, чиeто тяло така и не е намерено. Канг Сонг Хи (Ha Jung Woo), който е назначен за адвокат по делото на Хан Чол Мин, настоява съдебният процес да се разглежда с участието на съдебни заседатели. Прокурорът Ан Мин Хо (Park Hee Soon) поема случая на Хан Чол Мин и е готов на всичко, за да победи опонента си - адвокат Канг Сонг Х. От друга страна, адвокат Канг е решен да открие доказателства и да изчисти името на своя клиент.

:essubs:

С български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почитателките на Чанг Хьок ще бъдат разочаровани, понеже участието му е минимално. За сметка на това е много силно. Прекрасно се е въплътил в ролята си.

Ha Jung Woo бе великолепен - и няма да го хваля повече.

Самият филм много ми хареса. Държи в напрежение. А краят идва неусетно. Той може би е единственото слабо място на филма, понеже за мен бе предвидим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен краят успя да ме изненада. Хубав филм с още по-хубави актьори. :rolleyes:

Тази комбинация 3 в 1 ми е неустоима! Което значи, че филмът скоро ще се сдобие с бг субтитри :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за субтитрите, Злати. Филмът много ми хареса. Предвид заглавието ми беше ясно, че краят ще е такъв. Обаче по едно време Джанг Хьок успя да ме заблуди. Другите двама съм ги гледала в някой и друг филм, но определено тук им беше звездната роля ;) Май ми е първият корейски съдебен трилър и добре се е получил. Хареса ми много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не усетих кога свърши :) Определено държи в напрежение! Наистина и аз не подозирах, е краят ще е такъв. Много ми хареса и благодаря за субтитрите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, интересен си беше филма, но се учудих, че продължи два часа ... като дефакто през тези 120 мин. нищо не се случи, само в края живна малко.

Прическата на Jang Hyuk не бяха я докарали много, много, но пък така поне се вписваше отлично с персонажа му. За Jung Woo ще кажа само, че е страшно талантлив и много красив!

Мен краят успя да ме изненада...

Понеже теб те е изненадал - мен не успя, защото знаейки, че ще свърши "не както трябва" :lol: , предугадих какво може би ще се случи :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове