lazeto Публикувано 23 Декември, 2011 Share Публикувано 23 Декември, 2011 Страна: Южна Корея По мангата на: Yayoi Ogawa Година: 2011 Времетраене: 110 мин. Жанр: Романтичен, Драма Режисьор: Kim Byung Kon В главните роли: Kim Ha Neul - Ji Eun Yi Jang Keun Suk - Kang In Ho Ryu Tae Joon - Cha Woo Sung Jung Yoo Mi - Lee Young Eun Choi Jong Hoon - Ji Eun Soo Kang Ha Neul - Young Soo Kang Hae In - Kim Mi Sung Ko Na Eun - Kim Jin Ah Lee Jin Hee - Yoo Ah Young Ahn Kil Kang - chief editor Ko Woo Ri (Rainbow) - Lee Min Sun Сюжет: Ън И (Kim Ha Neul) e успешно реализирана журналистка в отдел "Световни новини", но в същото време личният ѝ живот е пълна катастрофа - приятелят ѝ я зарязва, защото я намира за твърде властна. В работата всички се боят от сприхавия ѝ характер. След един напрегнат работен ден тя намира кашон пред дома си, а вътре - пребито момче. Следващият ден ѝ носи нова изненада - момчето, което е приютила, Ин Хо (Jang Keun Suk), обещаващ балетен танцьор, ѝ заявява, че няма къде да отиде и е без пари, съответно не иска да си тръгне. Тя приема той да остане при нея, ако ѝ бъде домашен любимец, - като куче, което можеш да погалиш, а можеш и да удариш. Или не съвсем... С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С руски субтитри: С английски субтитри: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tuci8710 Отговорено 23 Декември, 2011 Share Отговорено 23 Декември, 2011 Запазвам си го за превод. :P П.С. Моя превод е готов и вероятно скоро ще бъде качен. П.С.2: Атмосферата: Като цяло филма с нищо не блести. Не са му достатъчни нито актьорския състав, нито идеята на японския сериал. И когато зрителя се абстрахира от последните две неща - започва забавната част. Много спонтанен филм. Актьорите: Завърналата се първа любов на главната героиня - Ча У Сонг има страшна усмивка и излъчване. Не че имаше някаква химия, но пък съм страшно доволна от него. Гън Сок е егати сладурския домашен любимец. Със всички фринтилюшки и амбалаж - еми не успях да го намразя. Даже е причина да се смея от сърце. Особено на сцената с играта или тази с боя. Лично аз си доставих удоволствие. Сравнението: И между другото от японската версия помня само един крещящ Мацумото и една върлинеста мадама - нищо повече. Хареса ми навремето, но не е оставил нито една запомняща се сцена в съзнанието ми. Така че в моя случай - корейската версия бие японската на 100%. Ако го гледате 11 пъти като мен, ще започне да ви става симпатичен. Както е казал един мъдрец - Няма грозен филм, а слаби (пиячи) гледачи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 29 Декември, 2011 Share Отговорено 29 Декември, 2011 Мислех да го гледам с английски субтитри и после пак и с български, но явно ще чакам. Английските са ужасни. Направо отдавна не се бях нервила така 10 минути и го спрях... Туци успех в превода ще чакам твоите за да му се насладя както трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zenoa Отговорено 1 Януари, 2012 Share Отговорено 1 Януари, 2012 Много се радвам, че филмчето вече излезе и в интернет. Доста го чаках. Не знам, дали ще се съгласите, обаче определено корейците не са силни в кино версиите. Някак накъсано беше, оттук резнато и взето, от там малко. И това съм усетила аз, дето не съм гледала японската драма.... Но пък намирам корейците за особено добри в сериалите (но с не повече от 16 серии ). Не им стигат 60 мин. да развият и покажат героите, не ги завършват и разгръщат съвсем изцяло. Ех, мисля си, че една корейска версия под формата на драмичка особено в този състав в главните роли щеше да е си еза чудо и приказ. Момчето както винаги си беше класа. Хареса ми - естествен, непреиграващ, забавен, жив. Хареса ми много повече от всякога, но тази филмова версия не им се получи. Поне според мен. И аз чакам с нетърпение българските буквички, за да му се насладя на 100%. Благодаря предварително за усилията и спорна работа по проекта! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 1 Януари, 2012 Share Отговорено 1 Януари, 2012 Хем нищо не очаквах, хем пак се разочаровах. След прекрасния японски сериал, с целия чар на историята, актьорите и героите се надявах, че филмът ще е закачил поне малко от онази атмосфера, ама нъцки. Напълно съгласна за накъсания сценарий, но по-големия проблем според мен беше пълната липса на химия между двамата, както и очеизбождащо грозната коса на младежа, който в други роли поне се търпи. Мадамата е познато лице, гледали сме я къде ли не, но тук направо е безобразна. Тук целия филм е някакъв нелогичен и объркан тюрлюгювеч, у който успях да се ориентирам само защото вече познавах историята. Рядко е нямало за какво да се хвана у кой да е филм, но ето на, тук случаят е точно такъв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 2 Януари, 2012 Share Отговорено 2 Януари, 2012 Напълно съгласна със Спиди. И само да допълня... Единственото свястно нещо в този филм беше рекламата на телефоните, таблетите, новия вид електронни/компютърни игри, увеселителния им парк и един фонтан. Ако някой случайно хареса филма, ама не защото е фен на Гън Сок или мацката, му препоръчвам да гледа оригинала, който е 1000 пъти по-добър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 2 Януари, 2012 Share Отговорено 2 Януари, 2012 Филмът става за оправяне на настроението. Честно казано очаквах повече, особено след като знам колко добра е японската версия. И се чудя защо не направиха и корейците сериал?! Разочарова съм от това тук. Но Kim Ha Neul е просто прекрасна! Jang Geun Suk, ама изобщо не го харесвам било то на външен вид или игра, ама просто нямаше по- подходящ от него за ролята, въпреки че Matsumoto Jun беше в пъти по- добър. Макар че не можах да си ги представя точно тия двамата актьори заедно и липсваше каквото и да е съответствие между тях, много ме забавляваха на моменти като този: Зарадвах се и като видях, че участва Jong Hoon от F.T.Island..макар и за малко. Като цяло филмчето е сладко и забавно, но е някак си претупано. И OST-то има много готини песни. Тази на Andrew Nelson ми е любимата: http://www.youtube.com/watch?v=FlE-ReEyLVg&feature=related Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 7 Януари, 2012 Share Отговорено 7 Януари, 2012 Гледам вече го има и в Замунда с Бг. буквички . Дано да са качествени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelenceto Отговорено 7 Януари, 2012 Share Отговорено 7 Януари, 2012 Има случаи когато оригинла си е най-добър и колкото и вариации да му правят, не се получава същия ефект. Голям почитател съм на Jang Geun Suk, и много добре му се получи ролята. Но нещо много малко му липсваше на филма, може би искрата между главните актъори.. Ако не бях гледала оригинала много повече щеше да ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 8 Януари, 2012 Share Отговорено 8 Януари, 2012 Виждам доста разочаровани от филмчето. На мен пък ми хареса. Не ги усетих тия почти 2 часа. Имаше си доста забавни моменти.Е романтичната нишка куцаше,ама проблема ще да е в Гън Сок.Нещо не му се получават опитите да се прави на влюбен,но пък да забавлява умее. Ха Нъл си е класа. Тя си е перфектна във всяка роля ,в която играе. Та филмчето си е перфектно за отпускане на напрежението и за малко бягство от реалноста. Насладете му се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ddzaz Отговорено 8 Януари, 2012 Share Отговорено 8 Януари, 2012 Така и не успя да ме грабне, зарязах го по средата и едва ли ще се навия да го догледам. Нелогичен и объркан, зашит с бели кръпки. Никога не съм гледала нещо с толкова много прецъквания, че и да не успея да го догледам. Това не беше ми се случвало, ама явно за всичко си има първи път. Страшно съм разочарована. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mackova Отговорено 8 Януари, 2012 Share Отговорено 8 Януари, 2012 Така и не успя да ме грабне, зарязах го по средата и едва ли ще се навия да го догледам. Нелогичен и объркан, зашит с бели кръпки. Никога не съм гледала нещо с толкова много прецъквания, че и да не успея да го догледам. Това не беше ми се случвало, ама явно за всичко си има първи път. Страшно съм разочарована. При мен се получи същото, чак се почувствах обидена от слабия филм. На инат го изгледах. И това ако беше малко сладко кученце Да не се повтарям, копирах горното мнение, защото и моето е същото, да не кажа и по-остро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
new_moon_destiny Отговорено 12 Януари, 2012 Share Отговорено 12 Януари, 2012 Това филмче от първия момент ми грабна окото и сега чакам да се зареди, че да си го пусна да го гледам. Историята изглежда много интересна, а и актьорите със всички свои участия са доказали, че могат да си изиграят ролите добре. Но като гледам не сте много очаровани от него, та дано да си струва чакането. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soulhunter Отговорено 12 Януари, 2012 Share Отговорено 12 Януари, 2012 Виждам доста разочаровани от филмчето. На мен пък ми хареса. Не ги усетих тия почти 2 часа. Имаше си доста забавни моменти.Е романтичната нишка куцаше,ама проблема ще да е в Гън Сок.Нещо не му се получават опитите да се прави на влюбен,но пък да забавлява умее. Ха Нъл си е класа. Тя си е перфектна във всяка роля ,в която играе. Та филмчето си е перфектно за отпускане на напрежението и за малко бягство от реалноста. Насладете му се Съгласна съм определено, че Гън Сок не умее да се прави на влюбен... това си личи и в "you're beautiful". Току що изгледах половината от филма и го спрях... Не защото не ми хареса изобщо, а просто наистина не е особено интригуващ... За сметка на това пък има и доста забавни части.. Особено това с одеалото ме разби. Като цяло не е лош, не мисля, че чак толкова трябва а се критикува, но определено можеше повече. Все пак като за корейски ФИЛМ, беше ОК. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zaharchee Отговорено 12 Януари, 2012 Share Отговорено 12 Януари, 2012 Още не мога да се отърся от сцената с къпането. Филмът не е нищо особено, не е по мой вкус. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blonde Отговорено 14 Януари, 2012 Share Отговорено 14 Януари, 2012 На филма сякаш му липсваше история...Беше безкрайно разтеглен и по едно време имах чувството, че сцените се повтарят безконечно. Общо взето може да се гледа, ако искате да пропилеете 2 часа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sophiqbush Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Напълно се съгласявам с мнението на blonde - филмът си е пропилени 2 часа. Не успя да ме грабне нито със сюжет, нито с химия между главните. Тук там имаше някой забавен момент, но като цяло филмът си е доста скучноват. Оценка няма да давам, но определено не бих го гледала втори път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Каквото и да кажа, ще е повторение на голяма част от написаното.... Скучен ! Ама много ! Все едно, екипа се е събрал и си е казал: "Айде сега всеки да напише, какво помни от оригиналната версия на един лист" - събрали са мненията и са ги заснели сцените, които уж трябваше да са най- интересните, а то беше катастрофа! Подозирам, че не са си направили труда, сами да си гледат творбата, преди да я метнат по кината Актьорите не можаха да изтръгнат ей тонинко емоция от мен, ц повредила съм се явно. Но това е съдбата на повечето опити да се правят много версии, на вече пожънала успех драма/ филм, добре, че не беше 16 епизода, защото никога, нямаше да го изгледам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 17 Януари, 2012 Share Отговорено 17 Януари, 2012 ................................... Все едно, екипа се е събрал и си е казал: "Айде сега всеки да напише, какво помни от оригиналната версия на един лист" - събрали са мненията и са ги заснели сцените, които уж трябваше да са най- интересните, а то беше катастрофа! ............................... Точно такова впечатление създаде и у мен. Като че ли са взели по някоя и друга сцена от всeки епизод на японския сериал и просто са ги наредили една до друга. Без никаква връзка между тях или каквато и да е мисъл за крайният резултат. Ако човек не е гледал драмата може и да не разбере за какво става на въпрос в този филм. Гън Сок ( сори, фенки ) приличаше повече на лигльо, отколкото на сладко кученце. Ха Нъл също не ме впечатли. Уж трябваше да е корава мацка с голяма доза професионализъм и самочувствие, а в повечето време се държеше като невротизирана стара мома. Никаква тръпка не усетих между двамата, но едва ли само той е виновен за това. И тя не успя да ме накара да повярвам, че се е влюбила в него. А сцената накрая с целувката на покрива си беше жива пародия. Поне да бяха махнали това как Ха Нъл не може да сдържи усмивката си и се обръща настрани, за да я прикрие преди Гън Сок да я целуне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allisan Отговорено 18 Януари, 2012 Share Отговорено 18 Януари, 2012 Ще дъфча едно и също като се повторя с мненията по-горе.....тъпо,скучно и пак тъпо. Гън Сок не го понасям от You're beautiful до сега...периода от както почна да се носи с адски ужасни прически.Играта му е обратно пропорционална на дължината на косата му ... Ха Нъл..харесвам я като актриса,но тук също не блесна по някакъв начин в очите ми. Единственото нещо,което може би поне малко ми допадна бе мюзикъла....а и щях да забравя китаристчето от F.T.Island-голям бонбон..дори да нямаше голяма роля ми хареса.Искам го и в друга продукция ^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts