Jump to content

zenoa

Потребители
  • Мнения

    249
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zenoa

  1. Това достоверни ли е? Може ли линк? Много се впечатлих!
  2. Браво момичета! Два пъти го гледах с английски, със сигурност ще го гледам поне още два пъти с българските буквички!!!! Не мога да обясня защо толкова ми допадна! Сякаш процеса на влюбване, тези първи несигурни стъпки към другия, и да, погледите и на двамата актьори, които повече питат с очи, отколкото с думи. Не знам, може да не съм у ред, обаче Пеперудите в стомаха при мен се събудила с тази снежна, красива история! П.с. апропо, прочетох и романа, с абсолютно мизерния превод из нета и не, не ми хареса историята там. Там е плътско. Не търсех това. Нашата невинна, едва загатната история е по-красива и впечатляваща! Божеее, тия китайски сериали са ме увредили
  3. Гледала съм Go ahead, Find yourself, Meet yourself. Сега разбирам, защо и трите харесвам толкова много и защо и трите ми носят едно и също чувство на топлина, дълбочина и емоция. Стахотна работа. Ще чакам с нетърпение и следващи общи проекти.
  4. Много жестове и стойки е изучил за този сериал. Толкоз правдиво влюбване отдавна не бях гледала . Върна ме 20 години назад това момче, когато и Аз съм била така влюбена!
  5. Горе пише "Случайна среща в Ню Йорк". Аз защо си мисля, че действието се развива във Финландия? Следя с интерес... за сега
  6. Някой следи ли го? Аз опитах с първи епизод, но нещо не ме грабна. Може да е обичайното трудно започване и да трябва да се издържи първите 5-6 серии. Главната героиня се опитваше всячески да събере компанията от детството, а всички останали се държат сякаш нещо се е случило, всички освен нея знаят какво е, а тя сякаш е имала амнезия. И дотам бях... Нещо друго да сме гледали с Fan Cheng Cheng, че да се запаля? Дайте ми искра, за да се запаля
  7. Епична история! Бих казала много тежък сюжет откъм интриги и схеми, но пък играта на всички беше завладяваща. 2023г. определно беше годината на Бай Лу. Прави невероятна роля в тази драма. Нямаше и минука, където да беше извън сюжета, не намясто отиграна или с грешна емоция или черта на лицето. Лично аз в тази драма открих Линхъ. Защото в историятана за феята и демона или той беше голям новак, или драма нямаше за цел никой друг освен демона и феята да блеснат. Много ще се радвам, ако някой се наеме с превода. Давам си ясна сметка, обаче че това тук е къртовски голям труд и се прекланям пред тези неуморни момичета /момчета, които го дават! Гледах с ангйски букви, смятам, че на места беше неточен и неясен този английски превод, а и моят английски не е велик. така че, ако имам възможност, макар след години да го изгледам отново с български б,кви, това ще бъде истинска наслада!!! Препоръчвам с две ръце на всички!!!
  8. Изненадващо приятно! То още като се има предвид актрисата в главата роля, се предполага, че ще се получи историята . По средата съм и май още една нощ няма да се спи, докато стигна финала.
  9. Извинявам се, да не засегна някой фен на младежа, обаче изкуствено ми стои тая роля. Преходът от "обичам те"- "как може да те обичам!?" се играе абсурдно. Пълна гротеска!
  10. Тези двамата играят на макс!!! През времето когато тече сериалът без тях двамата на екран, се чудя, защо го гледам, излиза тази двойка и аз онемявам!
  11. Наистина ли започва? Беше обявяван и отлаган вече половин година, а в един сайт висеше като coming soon- 2023!? Ако е така, то най- сетне нещо, от което може и да НЕ заспивам по средата на епизода
  12. Значи, трудно ще смеля да ми подменят гл. герой.
  13. Подобно. Аз даже стигам само до темата и не мога да се накарам да натисна линка . И двамата - много любими актьори, да подчертая !
  14. Не съм търсила да видя Уей Ин тук, просто чаровната крива усмивка с дяволития поглед няма как да ме препратят към друго. Доктор Гу е страхотен образ. Рядко има актьори, които така да изписват емоциите по лицето си. Ян Дзъ за мен е прекрасна! Сред морето от красиви китайки на екрана в последно време, откроявам 3 или 4 запомнящи се с игра.А тя е номер едно! Може би е въпрос на разбиране, но според мен точно отношението и реакцията на героинята й в този толкова труден момент за доктора, го мотивираха и като да го събудиха и подтикнаха към действие. Понякога като че ли ритниците, образно казано, биха свършили повече работа. Но да, освен загриженост и любов според мен в образът й повече се четеше обидата. Не е споделил проблемите си и я държи настрана. Приема я за дете. Ако питате мен, тя влезе в тази връзка почти дете, а Ян Дзъ чудесно ни изигра това. Любовта е споделяне - и на хубавото, и на лошото, затова двама души са заедно. А връзката им имаше нужда от тази раздяла. Ясно е за всички, че ако е достатъчно силна, е временна. Всичко, което преживяваме са уроци. И ако сме достатъчно умни, да ги видим и разберем, занапред ще е по-лесно.
  15. Напълно споделям мнението на Lawandula.... приятно, симпатично, изключително добро за разпускане. Нищо особено на пръв поглед, ще си кажем, поредната чиста, красива любовна история. Доооста излъската, поотупана от прахта на реалността. Много сладка. Вероятно твърде големи ми бяха очакванията към Сяо Джан. И до момента го чакам да ме изненада. Не казвам, че не играе добре. ООо, играе и то още как! Може би тази жанр не е неговия. Признавам способностите му на 100 %, обаче тази роля с изключение може би на 3 -4 силни момента не е някакво велико предизвикателство за него. Току проблесне в дяволитата му усмивка и образът му от Неукротимия и в сърцето ми се разпали пламъче :)! Та, иде да кажа, че всъщност през цялото време сякаш търсех да видя Уей Ин и това си беше само мой проблем. Гу Уей си е напълно пълнокръвен образ, само дето моя милост все още търси другия. За мен, оказва се, незабравим образ. Много силен момент беше в 25 еп. раздялата им. И нейната игра, а и неговата, шапки долу, чак на мен ми идеше да се разплача. Прекрасно предадена емоция. Искам да видя двамата в нов дует, с повече изпитания на чувствата, по-дълбоки и с по-широк спектър от емоции, щото видя се, туй и за двамата тук не беше изпитание на възможностите им.
  16. Кога според теб да очакване читави превод или направо да се отказвам.
  17. Ех, свърши..... Но честно да призная събраната инерция около 30-32 епизод някъде се загуби и поне за мен колата на историята спря 3-4 епизода преди финала. Не знам как стана така. Бурята на bond беше от онези летните по моя роден край - само гърмене, мирише на дъжд, брули силен вятър, но си оставаш сух в крайна сметка. Ясно, че злосторниците трябва да си намерят майстора, обаче малко мудно стана накрая. Следваха си докрай новелата, а вероятно имаше начин за по-взривоопасен финал. Как да е. Двамата млади, умни и красиви ще оставят красив спомен у мен и аз чинно ще следя следващите им изяви. Бяха невероятно добра екранна двойка.Ако това беше Тайланд, вероятно щяхме да им се насладим поне в още два, три лакорна заедно, в Чайна майна, туй е по-скоро в сферата на фантазиите. Ех...
  18. Верно преводът е покъртителен. 2 серии се чудих аз ли нещо изкуфях че грам не схващам за какво иде реч!
  19. Попрехвърлих и новелата, защото сърце не трае и смятам че екипът по сериала е свършил страхотна работа! Знаете, обикновено екранизациите бледнеят пред оригинала на хартия, тук обаче като да е тъкмо обратното. Страхотен усет за предаване на мисли и емоции на екрана! Поне за мен сериалът е много по-въздестващ от прочетеното. Героите в новелата са дори доста по-разкрепостени, което смея да кажа не дава никакъв плюс на историята. Нашите герои от екрана като че ли точно с въздържанието и обраността в израза на чувствата си завлядяват така силно от екрана. - с погледи, усмивка и поза...
  20. Интересно развитие на сюжета от тази седмица. Истинско удоволствие е да следя тази история.
  21. Това е безпрецедентна щуротия. Но е забавно, да!
  22. Ей, страшна работа е тая шанхайска история! Така здраво ме е захапала трети ден, че не си намирам място. Страхотни емоции, пълнокръвни образи, прекрасна игра и взаимодействие. Много добре барнати сцени, костюми, всичко! Не, че съм кой знае какъв разбирач, но това грабва. На 26 епизод съм и гриза нокти пред екрана. Не искам да спойлвам за всички, чакащи субитри, обаче .... как се одържате, бе хора!? В момента няма нищо по-добро за гледане, да знаете!
×
×
  • Създай нов...